Njuna ljubezen naj bi se ohladila

Vir: Lea
8. 1. 2014

Po odkritju ločitve lanskega leta in nove ljubezni je Vesna Janković nenehno na tapeti medijev in govoric, ki jo spremljajo na vsakem koraku. Tokrat je znova zagorel dim, in sicer okoli nove ljubezni Saša Radovića, s katerim si Vesna že nekaj časa deli skupne trenutke.

Sodeč po govoricah, ki prihajajo s štajerskega konca, ljubezen le ni tako močna. Ali pa so to zgolj govorice, s katerimi parčku želijo škodovati?

Parček že od samega začetka spremljajo številne govorice, ki pa tudi zdaj, ko sta se javno izpostavila, ne mirujejo. Nedavno se je iz Maribora dvignila vest, da Vesna kljub vsemu ni tako srečna v objemu športnika in osebnega trenerja.

Vesna je praznike preživela v družbi svojega sina Valla in hčerke Julie, s katerima je veliko časa preživela tudi v Mariboru, kjer živi in dela Sašo. Prav tako pa Vesnini starši. Za praznike je z otrokoma obiskala številne prireditve, sejem na Dunaju in božično vas. Pridružil pa se ji je tudi Sašo s svojima otrokoma.

Njuni otroci se namreč zelo dobro razumejo. In tudi Vall je v Sašu našel močno moško oporo, ki ga spodbuja pri športnih aktivnostih. Prav zaradi tega je še toliko bolj neverjetno, da bi se trenja med parčkom že tako zgodaj začela. 

Več o tem lahko preberete v novi številki revije Lea.

Priporočamo