Vesna Janković in Sašo Radović sta uživala v Egiptu

Nekaj fotografij sta delila s prijatelji. (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
1. 4. 2014

Znana podjetnica Vesna Janković in njen novi izbranec, osebni trener Sašo Radović, sta zadnje tedne tarči govoric, da sta se razšla. A parček se ob tem pošteno nasmeje, saj skupaj uživata v romantičnem življenju. Pred kratkim so zaljubljenca opazili v sončnem Egiptu.

Znana podjetnica in postavni osebni trener sta se odločila za krajši oddih in pobegnila v sončni Egipt, natančneje v Dahab, kjer sta si privoščila nekajdnevno romantiko v prečudovitem hotelu Miami Beach Resort z razgledom na Rdeče morje.

Saso in Vesna

Nekaj fotografij sta na priljubljenem socialnem omrežju delila s prijatelji. "Ljubim moje življenje s Sašem. Delo in zabava - zaenkrat vse štima," je med drugim pod slike zapisala zaljubljena Vesna. Sašo pa se je med drugim pohvalil s fotografijo s plaže, zraven pa je pripisal: "Z JANKOVIC-KO na plaži," a žal se lepa podjetnica ni želela fotografirati v kopalkah.

Vesna in Sašo

"Sašo poka od smeha, ker nočem fotkanja, haha," je še dodala svoj komentar. Sicer pa sta zaljubljenca uživala v sončenju, hlajenju v bazenu, tamkajšnjih znamenitostih, dobrem vinu, okusnih jedeh in še marsičem.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 14/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 14/2014

Story Story 14/2014, od 26. 03. 2014