Vesna Janković: Nazdravljala tastovi zmagi

Vesna Janković ttrenutno preživlja težko obdobje, saj je njen zakon z Juretom na preizkušnji. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
9. 12. 2011

Med tistimi, ki so v nedeljo zvečer slavili rezultat na predčasnih volitvah, je bila seveda tudi Vesna Janković, snaha Zorana Jankovića. Dobro razpoložena je veselo nazdravljala in neutrudno prebirala sporočila s čestitkami.

Tako kot Vesna tudi drugi domači okoli Zorana Jankovića tik po razglasitvi predčasnih državnih parlamentarnih volitev niso mogli skriti navdušenja in veselja. Mama Ivanka Janković je dejala, da je presrečna in neverjetno ponosna. Več kot presrečna je bila tudi soproga Mija Janković.

Čestitke so deževale kot v najhujšem nalivu. Vsak se je z zdaj že nekdanjim ljubljanskim županom želel rokovati, mu zaželeti čim bolj mirno kri in čim več uspehov za celotno državo. Ko je iz zvočnikov odmevala skladba Tine Turner Simply the best, sta se slavju svojega očeta pridružila tudi sinova - Damijan z boljšo polovico Ursulo Gawish ter Jure s svojo soprogo Vesno ter sinčkom Vallom in hčerkico Julio. Tega, da je bila kampanja naporna, da so polena letela vsepovprek, ni treba posebej poudarjati. Na udaru so bili seveda vsi Jankovići. “Iskreno. Utrujena sem! A vonj po zasluženi zmagi Zorana tudi to utrujenost prekosi. Verjeli smo v takšen razplet. Sama pravim: zmagala je pravica!” nam je zaupala.

Nova Story že v prodaji

Story