Vesna Janković nič več ne molči, o novi ženi svojega bivšega moža je povedala svojo resnico

4. 6. 2023
Deli
Vesna Janković (foto: revija Nova)
revija Nova

Bivša žena Jureta Jankovića, podjetnica Vesna Janković, je o novi ženi svojega bivšega moža že povedala tisto, kar je mnoge zanimalo.

Jure Janković, mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, je nedavno drugič stopil pred oltar. Sklenil je zakonsko zvezo z nekdanjo manekenko Maxime Pikula, poroka pa se je odvijala na Krasu. Presenetljivo je, da je bila Maxime predhodno zaročenka Juretovega starejšega brata Damijana, vendar v družini ni zamer.

Mija Janković, Juretova mama, je že pred časom izjavila, da so vsi srečni z njuno odločitvijo. Podjetnica Vesna Janković, Jureta bivša žena, ki še vedno ohranja pomembno vlogo v družini Janković, je potrdila, da podpira njun zakon, kot poroča Žurnal24.

Vesna in Mija ostajata dobri prijateljici, saj se nedavno srečali na družabnem dogodku, ki ga je organizirala prav Vesna, in Mija je prišla z vnukinjama. Vesna je potrdila, da sta še vedno v prijateljskih odnosih tudi z bivšim soprogom Juretom, o njegovi novi ženi pa je za Žurnal24  povedala tole: "Če sta srečna, jima privoščim. Maxime je v redu punca, kolikor sem jo spoznala pred leti." 

Vesna o svojem zasebnem življenju ne želi kaj veliko govoriti, Žurnal24 pa poroča, da je že kar nekaj časa srečno zaljubljena in v resnem razmerju, a seveda tega ne obeša na velik zvon. Svojo srečo tako Vesna živi v tišni in zdi se, da ji ljubezen resnično dobro dene, saj je jasno, da kar žari v svoji sreči in uživa daleč stran od medijskih luči.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.