Vesna Janković z bivšo taščo Mijo Janković še vedno v odličnih odnosih

Vesna Janković (foto: revija Nova) revija Nova
3. 7. 2019

Slovenska manekenka Vesna Janković tudi po ločitvi od Jureta Jankovića ostaja v odličnih odnosih z bivšo taščo Mijo Janković.

Vesna Janković ima z bivšim možem Juretom Jankovićem sina Vala in hčerko Julio. Tudi po ločitvi pa še vedno ostaja v odličnih odnosih s taščo Mijo Janković, s katero si večkrat ogledata tudi dober koncert in uživata v družbi druga druge.

Nič drugače ni bilo niti nedavno, ko sta Mija in Vesna skupaj uživali na koncertu v okviru Festivala Ljubljana, kjer je bilo videti, da se Mija in Vesna zares odlično razumeta in da tudi leta po ločitvi ostajata dobri prijateljici.

Mija pa čas izjemno rada preživlja tudi z vnukoma Julio in Valom, ki postajata vsak dan lepša in vse se zdi, da sta lepoto podedovala po svojih lepi mami, ki je bila nekoč izjemno uspešna manekenka, še dan danes pa je njena postava tako zelo popolna, da bi brez težav lahko korakala po modnih brveh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#festivalljubljana #kongresnitrg #opening #Aida #Verdi #ljubljanacity #beautiful #evening #photo #life #satisfying #europe #world #

A post shared by Vesna Jankovic (@vesna5984) on