Vesna Janković: Ženska je prezaposlena!

Vir: Lea
24. 11. 2011

Danes je največji problem pri večini uspešnih podjetnikov in podjetnic ta, da je dan prekratek. Podobne težave ima očitno nekdanja manekenka, voditeljica, danes pa uspešna poslovna ženska, mamica sinčka Valla in hčerkice Julie ter članica razvpite družine Janković, Vesna Janković. Po pričanju številnih virov je ženska tako zakopana v delu, da so nekateri že pošteno v skrbeh zanjo.

‘’Upam samo, da nekoč ne bo srečala same sebe. Zelo močna osebnost je … tudi karakterno. Kaj vse se ji je pred kratkim dogajalo … in da je vse to prestala. Jaz že ne bi mogla,’’ je v našem uredništvu zaupal vir, ki ne želi biti imenovan.

Že večkrat smo v uredništvo prejeli fotografije naših paparacev, ki pridno beležijo dogajanje na slovenski sceni, in – zanimivo – če gospe Janković niso ujeli kje na preživljanju dopusta, so jo ujeli na sestankovanjih. Tako v  Sloveniji kot v tujini. Pred časom jo je oko našega bralca ujelo na ljubljanskem letališču Jožeta Pučnika, ko je menda letela proti Berlinu oz. Moskvi … povsem sama.

Več v reviji Lea.

Priporočamo