Spoznajte sodobne trende ličenja in nadvse zanimivo slovensko mlado igralko v vlogi modela!

Vesna ob prihodu v studio ko še ni vedela kakšne spremembe se ji obetajo. (foto: Foto: Nina Znidersic) Foto: Nina Znidersic
Vir: Story
27. 3. 2022

Vesna Ponorac je izjemno talentirana mlada igralka, ki jo vedno pogosteje videvamo na televizijskih zaslonih. In kot prva gostuje na straneh revije Story v rubriki, kjer bomo predstavljali lepotne trende ličenja …

Rubriko ustvarja izjemno talentiran tandem – fotografinja Nina Žninderšič in masker ter kostumograf Milan Gačanovič – Gacho. Trenutno najbolj trendi par v svojem poklicu - tako zasebno kot profesionalno - skupaj ustvarjata že več kot sedem let.

Vesna PonoracGacho se s svojim delom ukvarja že več kot 30 let in je v svoji karieri impresioniral naročnike v številnih evropskih državah, kjer je delal za prestižne modne in kozmetične gigante. Sodeloval je tudi s številnimi fotografi ter režiserji. Je tudi dobitnik kar nekaj nagrad za kostumografijo. V 90. letih prejšnjega stoletja pa je sodeloval tudi s prestižno modno hišo Gianni Versace pri sooblikovanju make up trenda Versace Cosmetics.

Nina Žnideršič, talentirana diplomirana fotografinja in dobitnica številnih nagrad po svetu, je v svoji dosedanji karieri sodelovala pri veliko komercialnih in umetniških projektih doma in v tujini. Ukvarja se z modno, komercialno ter produktno fotografijo. Pri svojem delu se vedno osredotoča na detajle in poskuša s fotografijo ujeti tisto, kar je po navadi očem skrito.

Vesna PonoracTako bosta skupaj ustvarjala našo rubriko, ki vam bo zagotovo všeč, saj bosta na slavnih predstavila trende ličenja, ki so trenutno najbolj modna. Tokrat se jima je prepustila igralka Vesna Ponorac, ki je lepa že brez ličil, Gacho pa je s svojimi triki ustvaril izjemno glamurozen videz.

Vesna Ponorac

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Nina Žnideršič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story