Vesna Šošterič (Ljubezen po domače): Denar za intervju!

Vesna Šošterič (Ljubezen po domače): Denar za intervju! (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
7. 5. 2018

Zgovorna kmetica iz resničnostnega šova Ljubezen po domače je nedavno obmolknila. Za to, da bi 34-letna Vesna spregovorila, si je zamislila, da bi si zaslužila pošten honorar, in sicer kar od 500 do 10 tisoč evrov! Tak znesek je namreč nedavno zahtevala od naše medijske hiše, saj meni, da sama od slave nima nič, le drugi služijo na njen račun.

Vesna, ki prihaja iz vasice Veternik na Kozjanskem, se je odločila, da svojo ljubezen najde drugače. Po domače. Televizijskih snubcev ji ne manjka, kot mačka okrog vrele kaše pa se okrog nje vrtijo trije mladeniči – Martin (27), Miha (33) in Jožko (26). Prav ta želi 'žensko svojih sanj' prepričati z delavnostjo, iskrenostjo in prijaznostjo, z Vesno pa bi rad srečno zaživel in si z njo ustvaril srečno in zdravo družino.

A Vesna, ki na kmetiji živi, dela in v tem zelo uživa, ima, kot kaže, precej višje zahteve, saj ne potrebuje osvajalca, ki bi ji obljubljal gradove v oblakih. Predvsem v tej drugi sezoni televizijskega šova išče nekoga, ki zna pljuniti v roke in ki bi ji pomagal na kmetiji, saj se ne želi preseliti nikamor drugam, ker preprosto uživa v kmečkih opravilih. "Vstajam ob 6.30 in ves dan delam. Vedno grem najprej v hlev, potem pa postorim vse, kar je potrebno. Kosilo skuha mama, jaz kuham samo, če je nujno. Ona skrbi za gospodinjstvo, jaz raje delam zunaj," je že pred pričetkom šova obrazložila Vesna, ki je še povedala, da mora biti njen izbranec pošten, delaven ter da mora hoditi v službo, ne nazadnje pa mora imeti še izpit in avto ter željo po družini. Kdo izmed vseh treh aktualnih snubcev je osvojil Vesnino srce, če sploh, za zdaj javnosti še ni znano.

Za intervju želi 10 TISOČ EVROV!

500 do 10.000 evrov

Na naš prijazni telefonski klic nam je najbolj priljubljena udeleženka šova dejala, da se lahko dogovorimo za intervju, a pod pogojem, če plačamo, ker ima dovolj promocije, saj za zdaj – tako Vesna – služijo samo drugi. "Plačajte vsaj 500 evrov, pa se lahko kaj pogovorimo. Jaz za zdaj od tega nimam nič, promocije pa ne potrebujem," nam je odgovorila in za zaključek prepričano dodala, da ona že ve, kako se to gre, ter da se za takšne intervjuje po navadi plača od 500 do 10.000 evrov. No, tako razmišlja Vesna glede honorarjev.

Ob tem ni odveč, če povemo, da to ni prvi takšen primer ter da so imeli v preteklosti največje apetite po prepoznavnosti in dih jemajočih honorarjih izključno akterji resničnostnih šovov, ki so danes že dolgo pozabljeni. Resnični zvezdniki in estradniki, ki leta in leta ustvarjajo na domači sceni, takšnih vrtoglavih apetitov nimajo. Slišati pa je tudi, da Vesnine želje niso velike le pri honorarju za intervju, ampak tudi pri snubcih, vsaj tako pišejo na spletnem portalu zurnal24. Njene zahteve pri bodočem očetu njenih otrok in morebitnem soprogu niso skromne: mora biti pošten, delaven, jo spoštovati in občudovati. Zmagovalni snubec v oddaji Ljubezen po domače naj bi bil tako že njen bivši, z zdajšnjim novim pa se zvezo trudita ohraniti, saj tudi ni vse v rožicah!

Brez honorarja?!

Glavna nagrada oddaje Ljubezen po domače je ljubezen. Vsaj tako pravijo ustvarjalci, ki so prepričani, da se te nagrade ne da izmeriti v denarju. Na naše vprašanje, ali akterji šova za svojo udeležbo prejmejo honorar, je tako odgovor: le ljubezen. Ampak tudi Vesna si z ljubeznijo ne more napolniti hladilnika, mar ne?

Foto: Miro Majcen, POP TV