Vesna Milič: Marko si želi pet otrok

Vesna Milič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
25. 3. 2011

Vesna Milič, žena košarkarja Marka Miliča, bo v začetku avgusta že tretjič postala mamica. Tako bo njuna družina bogatejša za še eno deklico, nad čimer sta navdušeni tudi starejši sestrici, osemletna Tara in petletna Ela.

Story: Ste nekje na polovici nosečnosti. Je faza slabosti in slabega počutja že minila?

Če primerjam s prvima nosečnostma, pri katerih je najbrž veliko vlogo igrala tudi mladost, je ta popolnoma drugačna, saj sem imela tokrat prve štiri mesece kar veliko težav s slabostmi. Na srečo je to obdobje že minilo in trenutno se počutim fenomenalno. Imam toliko energije, da sem brez težav aktivna od jutra do večera, če ne drugega, lahko svoj čas popolnoma posvetim Eli in Tari.

Story: Kako pa sprejemata, da bosta avgusta dobili mlajšo sestrico?

Njuni odzivi so zelo zanimivi. Ko sem bila noseča z Elo, je bila Tara še premajhna, da bi se lahko zavedala, kaj se dogaja. Zdaj se vede popolnoma drugače, bolj odraslo, nekako že čuti manjšo odgovornost, Ela pa še ni čisto prepričana, kaj bo nov otrok pomenil zanjo. Sicer pa se že obe veselita novega člana in me vseskozi božata po trebuščku.

Story: Z Markom sta pred kratkim izvedela, da bosta spet dobila deklico. Kaj pa meni o tem, da bodo v hiši kmalu kar štiri ženske?

Marko je še najbolj vesel, saj res obožuje punčke. Smešno pa se je odzvala starejša hčerka, ki je rekla: “Ubogi tati s štirimi babami.” (smeh) Mlajša Ela pa je vesela, da ji ne bo treba igrati nogometa. Veselje je v vsakem primeru nepopisno in zdelo bi se mi nepravično, če bi lahko izbirala spol.

Nova Story že v prodaji

Story