Vesna Šošterič in Miha Rebernak: Fačuzi kar v domačem sodu

Vesna Šošterič in Miha Rebernak: Fačuzi kar v domačem sodu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
10. 9. 2018

Novopečena zaljubljenca iz šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič in Miha Rebernak, to poletje uživata, kot že dolgo ne.

Če že ne čofotata v našem morju, pa si osvežitev privoščita kar na Vesnini ekološki kmetiji, kjer sta si zloglasni fačuzi uredila kar v 700-litrski kadi oziroma v sodu, ki ga sicer uporabljajo za grozdje.Novopečena zaljubljenca iz šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič in Miha Rebernak, to poletje uživata, kot že dolgo ne. Če že ne čofotata v našem morju, pa si osvežitev privoščita kar na Vesnini ekološki kmetiji, kjer sta si zloglasni fačuzi uredila kar v 700-litrski kadi oziroma v sodu, ki ga sicer uporabljajo za grozdje.

Iznajdljiva in delavna kmetovalca si tako po napornem in delovnem dnevu privoščita osvežitev in ščepec nagajivosti kar v domačem okolju, kjer lahko brezskrbno uživata, saj sta daleč stran od kamer in različnih pogledov ter obrekljivih jezikov. "Veste, kamor koli prideva, nimava miru, saj se vsi obračajo za nama ter govorijo, a nista to onadva iz Ljubezni po domače," nam v smehu pove Vesna, ki je ob tem še povedala, da sta se z Miho pred kratkim za en dan odpravila na našo obalo. "Zjutraj sva odšla proti morju, obiskala sva Izolo, Portorož, Piran in še Ankaran. Bilo je res lepo in nepozabno, tako da načrtujeva, da greva še enkrat. Sicer sva najprej mislila na Hrvaško, ampak zakaj bi šla drugam, če je pa pri nas lepo in se imava lahko tudi tukaj super," pripoveduje Vesna, ki nam je še zaupala, da za Miho urejajo službo v bližini njene kmetije, saj mora zdaj njen srčni izbranec, ki se sicer še ni preselil na kmetijo, vstajati že ob zgodnji peti uri zjutraj, kar je precej naporno, saj ga popoldne čaka še delo na eko kmetiji, kjer je to poletje vročina pokazala svoje zobe.

"Suša je naredila svoje, travniki so že rjavi, tako da ne vem, kaj hudega nas še čaka, če ne bo kmalu dežja in osvežitve," je zaključila najbolj znana in zaljubljena kmetovalka.

Odlično se razumeta, otroci so na poti

"Miha se je na našo kmetijo že lepo privadil. Vse štima, odlično se razumeva. Vem, da vas tudi zanima, kako napreduje povečanje družine. Lahko vam zaupam, da delava tudi na tem, a počasi. Se nama nikamor ne mudi," je še dejala veselo razpoložena Vesna.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Helena Kermelj