Vesna Šošterič iz Ljubezen po domače je zdaj prava lepotica

Vesna Šošterič iz Ljubezen po domače je zdaj prava lepotica (foto: POP TV) POP TV
18. 4. 2018

Vesna Šošterič iz Ljubzeni po domače je odšla na popolno lepotno preobrazbo. Danes je videti povsem spremenjena, Vesne pa verjetno marsikdo sploh ne bi prepoznal.

Vesna Šošterič se je v novi sezoni šova Ljubezen po domače odločila še enkrat poiskati srečo v ljubezni. V prvi sezoni se je borila za srce kmeta Draga, a se jima na koncu ni izšlo, zdaj pa se je odločila, da pogumno poskusi še enkrat.

Na njeno ekološko kmetijo je prišlo kar nekaj snubcev, Vesna pa je že nekaj časa srečno zaljubljena, a za zdaj še ne sme izdati, katerega od snubcev je izbrala.

Vesna pa ni le sveže zaljubljena, zdaj je tudi povsem spremenjena. Nedavno je bila deležna prave pravcate lepotne preobrazbe in treba je priznati, da ji nova podoba še kako pristoji. "Veliko mi pomeni. Zdaj vidim, da sem čisto drugačna. Drugače se počutim ... No, vsak ko gre od frizerja, se drugače počuti," je z nasmeškom na obrazu za spletni portal Zadovoljna.si dejala Vesna. "Prepustila sem se jim, popolnoma sem jim zaupala."

Le kaj bo na njeno novo podobo dejal njen srčni izbranec? Lahko si mislimo, da mu bo "nova" Vesna še kako všeč, saj je zdaj videti še bolj zapeljivo in še bolj mladostno.

Priporočamo