Vesna Šošteršič in Damjan Murko sta združila moči

Vesna Šošteršič in Damjan Murko sta združila moči (foto: promo) promo
Vir: Nova
29. 10. 2018

Štajerski slavček je v obilici dela, ki ga ima zadnje čase – predvsem z organizacijo porok, številnimi nastopi in snemanji novega vročega koledarja – sprejel še eno povabilo k sodelovanju, kjer pa se mu je pridružila zvezdnica fačuzija Vesna Šošteršič.

“Duo Surprise me je povabil, da kot pevec nastopim v njihovi najnovejši videozgodbi, kjer sem zaigral pevca na dekliščini. Mlado bodočo nevesto pa je zaigrala najbolj znana zaljubljena kmetovalka Vesna. Tako sva se tudi prvič srečala v živo,” nam je zaupal Murko, ki je dodal, da se mu zdi, da so izbrali prava igralca.

“Morda tudi zato, ker sva dejansko igrala vsak svojo vlogo. Jaz vlogo artista, ona pa bodoče neveste. Vsako najino kretnjo in dotik je pa skrbno spremljal tudi Vesnin bodoči mož Miha, da se le ne bi preveč stiskala, saj veste, kako to gre,” je bil v smehu hudomušen Damjan, ki nam je na vprašanje, ali je bil v igri tudi znameniti fačuzi, odgovoril: “V tem primeru zagotovo. Na srečo me niti niso poskušali prepričati, da bi skočil v tako imenovani fačuzi. Je pa zato bila toliko bolj pripravljena Vesna, ki je izjemno pogumna, močna ženska, ki ji sicer ni bilo zmeraj lahko v življenju. Je pa kljub temu pravi sonček, vesela, nasmejana in polna življenjskega optimizma. Marsikdo bi se lahko od nje učil in naučil, kako živeti in preživeti. Mene je navdušila.”

Na koncu so bili nad izdelkom, ki bo luč sveta ogledal kmalu, navdušeni prav vsi, Damjan pa je z nami delil še svoje navdušenje nad Vesno: “Lahko bi naštel kar nekaj stvari. Poznate občutek, ko človeka pogledaš v oči in čutiš vso njegovo bolečino. Na obrazu pa nasmeh do ušes, kar seveda pomeni, da se v življenju nikoli ni predal. Na prvi pogled človek ne bi rekel, da je Vesna tako zelo samozavestna in odločna ženska, ki v življenju točno ve, kaj hoče. To so karakteristike, ki so vredne omembe in so odlike vsakega človeka.”

O poroki

In če smo to zgodbo začeli z Vesnino dekliščino, jo tudi končajmo. V naši reviji Nova smo med prvimi zapisali, da se bo Vesna prihodnje leto poročila, Damjan pa nam je v pogovoru dal vedeti, da se prihodnje leto z ljubljenko občinstva vidita na njeni poroki. Seveda tako nismo mogli mimo vprašanja, kakšna bo njegova vloga na poroki Vesne in Mihe?

“Joj, tega pa še ne izdam. Zagotovo bo pa moja vloga na poroki nekaj posebnega in upam, da se bo vsem vtisnila v lep, nepozaben spomin. Vesna in Miha si zaslužita vso srečo tega sveta, in če sem del večne zgodbe, mi je zmeraj v veliko veselje in čast. Več o vsem pa prihodnje leto na poroki,” je bil skrivnosten Damjan.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografiji: Elisey Ozerov, Promo

Priporočamo