Vesna Šošteršič je po padcu dobro okrevala!

Vesna Šošteršič je po padcu dobro okrevala! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
2. 7. 2018

Glavna zvezda šova Ljubezen po domače, Vesna Šošteršič, ki se je pred kratkim na domači kmetiji ob nabiranju sočnih češenj – ob padcu z drevesa – poškodovala, se počuti že skoraj odlično!

Vesna pravi, da se tu in tam pojavi še kakšna bolečina, a na kmetiji, kjer takšnih in drugačnih opravil nikoli ne zmanjka, ni časa za poležavanje v postelji. Ob našem telefonskem klicu se je tudi po glasu že slišalo, da se ljubljenka gledalcev počuti precej bolje, na vprašanje, ali še nosi opornico okrog vratu, pa pravi, da je noče niti videti več in da trenutno ne ve, kje v hiši je, češ da ima nanjo le slabe spomine. Na češnjo, s katere je padla, 34-letna Vesna na gre več. Pravi, da bo od zdaj bolj previdna in bo češnje nabirala le še na varni razdalji, torej s tal. Če le ne bo skušnjava prevelika!

Vesna Šošteršič: DOBRO JE OKREVALA

Tudi v ljubezni so bili padci

Vesna je že pred začetkom šova Ljubezen po domače dejala, da bi rada spoznala fanta, ki bi prišel živet k njej na kmetijo. Za njeno srce se je iz tedna v teden potegovalo kar nekaj izbrancev. Ker med nekaterimi snubci ni bilo pretirane in tiste prave energije, se je Vesna od teh že poslovila, najbolj vroči trenutki pa so bili med njo in Jožkom, ki ga je na koncu tudi izbrala in z njim odšla na izlet na Češko.

A kot nam je uspelo izvedeti, med njima menda po koncu šova ni bilo tiste prave kemije, le nekaj začetnih srečnih metuljčkov v trebuščku. Šestindvajsetletni Jožko naj bi bil namreč preveč sramežljiv, tako da je morala junakinja podeželja skoraj vedno vzeti stvari v svoje roke. Nič drugače ni bilo ob namakanju v znamenitem 'fačuziju', kjer je Vesna dejala, da je nekaj romantike vendarle bilo, vse drugo pa je bilo bolj klavrno.

Še več, Vesna se je celo spraševala, kakšni so ti moški, saj bi se po njenem mnenju moral vsak moški sam spomniti, kako bo osvajal svoje dekle, ne pa, da mora ženska dati pobudo. Kako se bo njuna ljubezenska zgodba razpletla, bomo videli, karkoli se bo že zgodilo, pa bomo to ljubezensko zgodbo s podeželja v našem uredništvu spremljali do konca in še naprej. Z Vesno namreč verjamemo v srečne konce in to, da bo morda še pred svojim 36. letom slišala otroški jok! 

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Goran Antley, N. Divja