Vesna Šošteršič končno na morju, naslednja misija - nosečnost!

Vesna Šošteršič končno na morju, naslednja misija - nosečnost! (foto: Radio 1) Radio 1
Vir: Lady
8. 8. 2018

Čeprav se lanski udeleženki šova Ljubezen po domače Vesni Šošteršič sprva ni izšlo vse po načrtih, saj jo je prvi izbranec Jožko pustil na cedilu, pa je Amorjeva puščica v drugo zadela tako močno, da Vesna s svojim zaročencem Miho aktivno 'dela' na otrocih.

Le med snemanjem šova ni skrivala želje po družini, tako je razkrila tudi to, da bi nekoč rada imela kar štiri otroke, zato sta z Miho očitno zavihala rokave. Za zdaj ostaja ta želja še neuresničena, se je pa simpatični kmetici uresničila druga dolgoletna želja, in sicer preživeti sproščen dan na slovenski obali.

Za to sta poskrbela Primorca Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač, ki se z mobilnim studiem Radia 1 v poletnih mesecih potepata po najbolj priljubljenih plažah, mestih in vaseh, preverjata utrip poletja ter celotni Sloveniji prenašata morske vibracije neposredno s slovenske obale. Vsako jutro povabita k sebi zanimive goste in nazadnje ju je v Piranu obiskala vsem poznana izumiteljica besede fačuzi in tista, ki je iskala življenjskega sopotnika v oddaji Ljubezen po domače. To je Vesna Šošteršič, ki jo večina pozna kot malce neobičajno žensko, ki namesto ličil in kupovanja oblek raje poprime za kmečka opravila, se usede v traktor ali vžge motorno žago.

Tomažu in Iztoku je zaupala, da sta se z njenim izbrancem Miho zaročila kar med vožnjo po avtocesti in da ne ve, kako hitro je vozila, da pa ji je srce razbijalo 300 na uro. Iztok je zaljubljenemu parčku postavil še vprašanje, ki zagotovo zanima vso Slovenijo. Torej, je Vesna res noseča? Resničnostna zvezdnica je odgovorila: "Še ne, ampak delava na tem." Dodala pa je še, da nas bo zagotovo obvestila, ko bo otrok na poti.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Foto: Radio 1

Priporočamo