Vesna Šošteršič (Ljubezen po domače): Naslednji korak je poroka!

Vesna Šošteršič (Ljubezen po domače): Naslednji korak je poroka! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
23. 7. 2018

Šov Ljubezen po domače je, kot kaže, recept za zaroke. Tako kot prva sezona, ki je prinesla zaroko med Marino in Miranom, je tudi nedavno zaključena druga sezona po dramatičnem razpletu združila ljubljenko občinstva Vesno in izpadlega tekmovalca Miho, ki mu je uspelo premagati svojo sramežljivo naravo. Še več, 33-letni Miha iz Slovenskih Konjic po šovu ni cepetal na mestu ter se, ko je izvedel, da je Vesna izbrala njega, tako zelo opogumil, da je srčno izbranko kmalu zaprosil.

Vse skupaj se je zgodilo pred nekaj dnevi, ko sta se oba glavna akterja odpravila na skupno fotografiranje v Ljubljano. Ker je bil Miha med vožnjo nekoliko nestrpen in se je morda celo ustrašil, da mu kaj ne uide iz rok, je svojo ljubljeno Vesno zaprosil kar v avtu. S tem ni presenetil le sebe, ampak tudi srčno izbranko, da je ostala skoraj brez besed, da o solzah sreče in veselja niti ne govorimo. No, je bila pa Vesna precej bolj zgovorna: "Res sva zaročena," je odgovorila junakinja podeželja, ki nam je zaupala, da sta zdaj oba polno zasedena, saj jima obveznosti ne zmanjka. Miha je namreč dopoldne v službi, prav tako ima na kmetiji veliko dela Vesna, ki je na vprašanje, ali že načrtujeta poroko, odgovorila: "Veste, s tem je kar veliko dela, treba je vse skupaj organizirati, najti priče, šele nato sledi poroka oziroma, kot pravi pregovor, najprej štalca, nato še kravca! Čeprav drugi morda govorijo drugače, menim in želim, da ni dobro prehitevati ter da si morava najprej urediti dom, nato pa pride vse drugo – poroka in še povečana družina," je obrazložila novopečena zaročenka, ki še ne razmišlja veliko o najlepšem dnevu v življenju, saj želi, da bo njuna zveza temeljila na dobrih in trdnih temeljih. Oba skupaj se ne bosta več ozirala na televizijski šov Ljubezen po domače, saj, kot pravita, kar je bilo, je bilo. Novo in skupno življenja bosta gradila od tistega trenutka in dne dalje, ko sta postala uradno par.

Dojenčka še ni

Če bo vse po sreči, se bosta Miha in Vesna poročila prihodnje leto, saj ljubljenka občinstva pravi, da je s tem veliko dela. Oba se želita najprej v miru in brez hitenja pripravita na ta nepozabni dogodek, prav tako pa morata oba najti še priče. Kaj pa otroci, ki si jih oba tako želita? "Če bo eden in bo tisti zdrav, bo lepo. Če bosta pa dva, pa bo tudi v redu," je dodala novopečena zaročenka, ki pa pravi še, da dojenčka še ni na poti.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografija: Igor Zaplatil