Vesni Milek je Vlado Kreslin med snemanjem podaril posebno darilo

Vesni Milek je Vlado Kreslin med snemanjem podaril posebno darilo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
19. 12. 2018

Voditeljica in novinarka Vesna Milek je imela med obiskom Vlada Kreslina to čast, da je na klavirju zaigral samo za njo.

Vesna Milek, ki navdušuje s pogovornimi oddajami Od blizu, je nedavno obiskala Vlada Kreslina, s katerim se je pogovarjala o marsičem in dobila tudi čudovito darilo.

Legendarni glasbenik je televizijski voditeljici lepo nahranil dušo, ko je samo za njo na klavirju odigral Belo nedeljo. Vesna ni skrivala, da je bila nad takšno gesto navdušena in da ji takšno darilo izjemno veliko pomeni. "Med snemanjem Vlada za Delovo osebnost leta sem dobila svoje darilo - belo nedeljo," je na svojem Instagram profilu zapisala Vesna in objavila košček pesmi.

Vesna je znana po tem, da v svoj studio uspe privabiti tudi takšne sogovornike, ki le redko privolijo v intervju, med drugim so pri njej gostovali tudi Magnifico, Boris Cavazza, Helena Blagne, Katarina Čas in številni drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mes snemanjem Vlada za Delovo osebnost leta sem dobila svoje darilo - belo nedeljo ... #vladokreslin #delovaosebnostleta #gloomysunday

A post shared by Vesna Milek (@vesna.milek) on