Vid in Pero ob svoj šov!

Peter Poles in Vid Valič (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
23. 6. 2014

Priljubljene oddaje Vid in Pero šov z jesenjo ne bo več na televizijskih zaslonih, voditelja pa bosta sprejela izziv, ki zanju ni tako nov.

"Jeseni prihaja na POP TV najljubša televizijska zabava slovenskih gledalcev. Najprej bo zadišalo po dobri kuhinji in tekmi za 100.000 evrov v novi sezoni resničnostnega šova Gostilna išče šefa. Vrhunec televizijske jeseni pa je nova sezona Slovenija ima talent, v kateri se bodo zvrstili najboljši in najbolj zabavni slovenski talenti. Gledalci bodo torej jeseni kuhali, peli in plesali," obljublja programski direktor Branko Čakarmiš.

S tem pa novi stari izziv čaka tudi Vida Valiča in Petra Polesa, ki bosta ponovno prevzela vlogo voditeljev oddaje Slovenija ima talent.

"Talentov se veselim zaradi vseh raznobarvnih točk, ki jih bom lahko spet videl na odru! Komaj čakam, da Slovenija spet razkrije svoje skrite čare in lepote, in da spoznam te nove nadebudneže in nadebudnice, ki bodo prišli pokazat svoj talent," je povedal Vid, Peter pa dodal:

"Verjamem, da bo energija neverjetnih preobrazb in navdihujočih nastopov znanih obrazov dovolj podžgala vse 'navadne' ljudi z 'nadnavadnimi' sposobnostmi, da bodo svoj draž razkrili pred celo Slovenijo. Kako bodo iz nastopa v nastop rasli in se presegali, pa je tako ali tako unikatna zgodba vsakih Talentov! V velikem pričakovanju komaj čakam, da jih spoznam!"