Vid Valič: Mastno služi!

Vir: Nova
13. 6. 2011

»Če boš čakal, da se stvari zgodijo same, potem lahko kmalu nehaš delati,« je prepričan voditelj oddaje Slovenija ima talent Vid Valič, ki ima v življenju jasne cilje, hkrati pa trdi, da je prav to razlog, da mu je uspelo.

»Najpomembnejša je ideja, ki jo gradiš, drugače pa potrebuješ dopust. Trenutno pripravljamo nov projekt, ki bo zaživel jeseni,« pravi Vid, ki o tem še ne želi govoriti.

»Malo ljudi ima to srečo, da lahko dela samo eno stvar in od nje tudi živi, kar še posebej velja za Slovenijo. Še posebej je težko v estradnem poslu, zato se je treba nenehno pri­lagajati. Ne verjamem v to, da je treba železo kovati takrat, ko je vroče – železo mora biti nenehno vroče,« pravi Vid, ki je zadovoljen, da lahko dela to, kar mu je všeč, saj je nekoč opravljal tudi posle, ki mu niso bili najbolj pri srcu

»Pri 18 letih sem delal kot natakar, ker sem želel priti do denarja. To moraš delati zato, da se kasneje zavedaš, kaj v življenju ne bi počel. Treba je delati tisto, kar te veseli in rad delaš.«

Očitno se je res našel, saj velja za najbolj priljubljenega stand up komedijanta pri nas, zgovoren pa je tudi podatek, dostopen na bizi.si, da je imel Vid Valič, s. p., lani kar dobrih 92 tisoč evrov prihodkov, kar znese okroglih 7.500 evrov mesečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri