Vid Valič po tem, ko je pokazal svojo partnerko, razkril to podrobnost o njuni hčerkici

20. 11. 2023
Deli
Vid Valič po tem, ko je pokazal svojo partnerko, razkril to podrobnost o njuni hčerkici (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Konec oktobra je razkril tisto, kar so se številni spraševali že lep čas.

Vid Valič, priljubljen igralec, je bil od nekdaj redkobeseden, ko je šlo za njegovo zasebnost. V preteklosti o tem ni rad razglabljal, tako je ostalo tudi, ko se je izvedelo, da je postal očka. Svoje partnerke dolgo časa ni razkril, a konec oktobra se je zgodilo tudi to.

Ana Tavčar po ločitvi zdaj povedala, katerih ljudi se najraje čim bolj izogiba

Šlo pa je za posebno priložnost - za medijsko premiero monokomedije Mateja Mijatovića, v kateri Vidov brat, igralec Domen Valuč kot prekaljeni žigolo izda recept za srečno zvezo, ki se nikoli ne ohladi. Takrat se je Vid ponosno postavil pred objektiv s svojo srčno izbranko Valentino, ki je bila ob tej priložnosti zelo elegantna. Nosila je kratko, belo obleko z dekoltejem, zraven pa je obula črne salonarje z visokimi petkami. Svoj stajling je dopolnila z zanimivo oblikovano torbico in ponosno objela svojega izbranca.

Vid Valič pokazal svojo partnerko

Vid Valič pokazal svojo partnerko

Rene Knapič in Luka Vovk Vižintin

Pred kratkim pa je Vid za revijo Lady razkril še nekaj - da najraje od vsega zdaj skrbi za svoji dve dekleti. Priznal je še, da večina dela pade na njegovo Valentino. "Z mojo drago se res rada druživa z najino prikupno hčerko, ampak je še premajhna, da bi jo peljala na premiero, ker baje morajo dojenčki spat že ob 20. uri, očitno so penzionisti. Zato sva jo lepo odpeljala k babici in si vzela enega redkih večerov zase ter ga izkoristila, da sva uživala v bratovi novi predstavi. Po dolgem času sva tudi midva z Valentino šla spat šele ob 4. uri zjutraj. Hvala bogu za popremierne žurke, sicer bi tudi midva šla spat kot penzionista," je po Domnovi premieri razkril za Lady.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem