Vid Valič prisega na TA avtomobil, morda vas preseneti, kako staro "mrcino" ima v garaži

Vid Valič prisega na TA avtomobil, morda vas preseneti, kako staro "mrcino" ima v garaži (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
30. 5. 2022

Pred kratkim se je izvedelo, da bo naš igralec prvič postal očka.

Vid Valič na odru in pred kamero poka šale, a svojo zasebnost skrbno skriva pred javnostjo. Ne preseneča dejstvo, da je ostal skrivnosten glede nosečnosti svoje srčne izbranke. Novico o tem, da pričakujeta dojenčka, je sicer potrdil za 24ur.com, a drugih podrobnosti ni razkril.

Zato pa je bil v intervjuju, ki so ga z njim opravili kolegi s portala Avto Magazin, toliko bolj zgovoren, saj so ga spraševali o avtomobilizmu. Ob tej priložnosti jim je tudi razkril, kaj je mogoče najti v njegovi garaži.

Kateri avtomobil se trenutno nahaja v vaši garaži? 

Trenutno vozim BMW-ja petko, letnik 2006. Imam ga že šest let in upam, da ga bom imel še vsaj 30. Vsaj delam na tem, da ga bom imel toliko časa. Vozit se v njem je kot da bi imel dnevno sobo na štirih kolesih in glede na to, da je star zdaj že 15 let, se ta starost pri vožnji in drugih aktivnost v avtu sploh ne pozna. Na zadnjih sedežih se lahko isto »lupčkaš« kot v novem avtomobilu. Skratka, razlike ni.

Celoten intervju z Vidom si lahko preberete TUKAJ .