Vid Valič ujet v družbi postavne plavolaske

Vid Valič ujet v družbi postavne plavolaske (foto: Vid Valič: »Moški ne znamo nič drugega kot se zafrkavati«) Vid Valič: »Moški ne znamo nič drugega kot se zafrkavati«
24. 10. 2019

Stand up komik Vid Valič velja za zelo zaželenega samca med dekleti, postavna radijska voditeljica Tanja Kocman pa je imela to čas, da se je lahko stiskala v njegovem objemu.

"Mogoče zgleda kot da se ga preveč psihopatsko oklepam. A morate razumet ... Za nama so leta in leta zalezovanja. Njegovih nastopov, dopustov, hoje v trgovino ... A končno on pride k meni. A zdaj so se pozicije obrnile," je na svojem Instagram profilu duhovito zapisala Tanja Kocman in objavila ljubko fotografijo z Vidom Valičem.

No, vsekakor je videti, da se Vid v njeni družbi odlično počutil in daleč od tega, da bi bilo videti, da bi mu bila Tanjina družba odveč. Vse kaže, da sta se imela stara znanca o marsičem za zmeniti, predvsem pa o tem, da bi se bilo večkrat lepo videti.

Tanja je znana po svojih duhovitih zapisih na svojem Instagram profilu, s katerimi večkrat nasmeji svoje številne sledilce, ki jo preprosto obožujejo.

Priporočamo