VIDEO: Anna Paynich in tantrični seks

VIDEO: Anna Paynich in tantrični seks (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
11. 12. 2018

Kadar beseda nanese na tantrični seks, večina ljudi obmolkne in z zanimanjem prisluhne govorniku, kaj bo povedal o tej vznemirljivi tehniki, ki pa se kasneje lahko za neukega kaj hitro izkaže, da je vse prej kot nekaj, kar bi si morda nekdo želel.

Anna Paynich je sedaj že dobršnemu delu slovenskih gledalcev poznana po svojem poznavanju najrazličnejših energetskih valov, ki lahko blagodejno vplivajo na človeško počutje, vendar le v primeru, če te tehnike poznamo, ali pa nam pri tem pomaga nekdo, ki se na tovrstne zadeve spozna. Med te sodi zagotovo tudi Anna Paynich, ki si je tekom let pridobila ustrezno znanje iz tega področja.

Anna med drugim poučuje jogo in meditacijo in glede na to, da ima tantrični seks svoje korenine v Indiji ter temelji na meditaciji in je nekakšna oblika joge oziroma izhaja iz nje, je bila Anna kar primerna oseba, da jo povprašamo kaj več o tej famozni obliki seksa.

Anna je sicer privolila k sodelovanju, a je ob tem poudarila, da za tantrični seks še nima pridobljene ustrezne licence, da pa jo namerava v prihodnje pridobiti. Kako naj bi izgledal tantrični seks, lahko na dokaj slikovit način izveste v video prispevku.

Aleš-Rod  // Foto&video: Aleš-Rod

Priporočamo