Video: Bar zapustila Vita

12. 4. 2015

Na včerajšnji oddaji Bar smo gledalci odločili, da iz stanovanja izselimo svetlolaso Vito, s katero smo le dan pred njenim izpadom poklepetali o petih hitrih vprašanjih.

Svetlolasa Vita je v šovu ostala poznana po svoji profesionalnosti. Kljub številnim prepirom in ljubezenskim zgodbam je Vita v šovu ostala nevtralna, predvsem pa se je izkazala kot dekle, ki ve kaj hoče.

Da želi ostati v gostinjstvu in na noge spraviti samo svoj lokal nam je povedala tudi danes, ko smo le trenutke po njenem odhodu iz Bara spregovorili o njeni preteklosti in prihodnosti, beseda pa je nanesla tudi na njene sotekmovalce in njihove lastnosti.

Kot nam je povedala Vita, se po Baru brez dvoma ne bo družila s Tanjo. "Pri teh letih bi si lahko že marsikaj ustvarila, od kariere do družine. Prav tako bi se lahko zamislila nad svojim obnašanjem, ker se vidi, da kaže ta svoj hinavski obraz. Jaz od nje nisem slišala nobene pohvale - ne glede videza ne glede karakterja" je povedala Vita, ki se je na vroči stol včeraj usedla prav s Tanjo. Kot izgleda ji je bil le za odtenek bolj pri srcu Črt, saj pravi, da mu pri njem ni všeč to, da mu je prvo in edino pomembno denar. "To je tudi sam povedal, tega si nisem jaz spomnila" je še povedala Vita. O ostalih sotekmovalcih Vita ni bila tako zelo pikantna, najljubši barovec pa ji je, več kot očitno, Emi. 

Vita Udović

Priporočamo