VIDEO: Bo Milan Tržan (Ljubezen po domače) vnovič ostal brez dekleta?

VIDEO: Bo Milan Tržan (Ljubezen po domače) vnovič ostal brez dekleta? (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
30. 3. 2019

Milana Tržana smo imeli gledalci možnost spoznati že v lanskoletni sezoni oddaje Ljubezen po domače, ko je poskušal osvojiti srce Vesne Šošterič, a žal neuspešno. Tokrat je nastopil v nasprotni vlogi, saj se morajo v letošnji sezoni oddaje Ljubezen po domače za osvojitev njegovega srca boriti dekleta, ki so se prijavila k sodelovanju z namenom, da ga spoznajo in morda z njim pričnejo svojo skupno življenjsko pot.

Kaj kmalu po začetku predvajanje oddaje je postalo jasno, da je izmed vseh prijavljenih deklet, oziroma bolje zapisano žensk, še najbolj v interesu, da bolje spozna Milana, gospe Rasemi Begulić. Gospa Rasema s svojim trudom navkljub temu, da je bila zaradi tega s strani ostalih žensk na Milanovi kmetiji celo zasmehovana, še najbolj izkazuje svoje iskrene namere ter željo, da bi z Milanom razvila kaj več od prijateljstva.

Glede na videno do sedaj, pa Milanovo srce bije hitreje za drugo. Bo morda Milan zaradi svojega ravnanja ostal na koncu samski?

Kaj si o Milanu in njegovih obiskovalkah mislita Tamara in Renato ter kako gledata na to, da se je Milan vnovič odločil sodelovati v isti oddaji, si lahko ogledate v video posnetku.

  • Še opomba: V video posnetku je prišlo v pogovoru do napačnega poimenovanja gospe Raseme, za kar se ji iskreno opravičujemo.

Aleš-Rod Foto: POP TV Video: Aleš-Rod