Video: Druženje z igralci serije Usodno vino

Domen Valič, Jan Bučar in Inja Zalta med svojimi najmlajšimi oboževalci med obiskom studija Usodnega vina. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
2. 12. 2016

Velika želja mladih oboževalcev serije Usodno vino, ki so bili izžrebani v nagradni igri revije Lady, je na prvi dan decembra končno postala resničnost. S kamero smo se na posebnem doživetju potikali tudi mi in v družbi Domna Valiča, Inje Zalta in Jana Bučarja raziskovali snemalni studio, v katerem serija nastaja zadnje tri sezone.

Srečne izžrebance osemletno Ivo, enajstletno Brino, osemletnega Adrijana, enajstletno Lino in petnajstletnega Tilna smo pospremili v največji snemalni studijo pri nas in jih tam predstavili njihovim vzornikom. Kljub temu, da se bo 15. decembra na POP TV iztekla tretja sezona najbolj priljubljene slovenske serije Usodno vino, to še zdaleč ne pomeni njenega konca, saj se z novo, četrto sezono ljubljenci slovenskega občinstva vračajo v začetku leta 2017.

Kakšne reakcije smo ob obisku uspeli ujeti na kamero, preverite v spodnjem posnetku, več o skrivnostih ustvarjanja, o tem, kako so doživetje opisali nagrajenci in igralci ter kopico fotoutrinkov, pa lahko najdete v novi Lady, ki na trgovinske police prihaja v sredo, 7. decembra.

Zakulisje serije Usodno vino z Domnom Valičem - Video obiska prizorišča snemanja serije Usodno vino z Domenom Valičem, Injo Zalta, Janom Bučarjem in nagrajenci Lady nagradne igre.