Za Playboyevo dekle leta samo najboljše

Vir: Govori.se
14. 6. 2010

Na fotografiranju za Playboyevo dekle leta 2010 je Katja Matko doživela lepo presenčenje lastnika lokala Salon Aleša Prestorja, kjer je fotografiranje tudi potekalo.

Na fotografiranjih slovenskega Playboya se dekletom, ki so pred objektivom najbolj priznanih slovenskih fotografov, godi skoraj kot princeskam, če pa je to še Playboyevo dekle leta, potem se po navadi potrudijo tudi vsi prisotni na fotografiranju.

Tako je sedemkratni slovenski prvak v mešanju pijač Aleš Prestor, lastnik restavracije Salon, lepotici Katji zmešal odličen koktajl. »Takšne koktajle se lahko naučijo delati tudi preostali v moji barmanski šoli v Ljubljani, za Katjo pa sem pripravil koktajl, ki ustreza njenemu značaju, torej svežega, sadnega in nekoliko drznega,« je povedal Aleš, medtem ko je Katja uživala v pripravljenem napitku najboljšega barmana pri nas, ki je posebej za vas, naše bralce, razkril tudi recept za omenjeni koktajl.

Potrebujemo:
4 cl vodke smirnoff green apple
3 cl pire zelenega jabolka
1,5 cl premiksa soure apple finest call
dekoracija: rezine zelenega jabolka

Priprava:
Sestavine po vrstnem redu zlijemo v ročni mešalnik, ga napolnimo z ledom in vse dobro premešamo. Koktajl nato nalijemo v zanj primeren kozarec (najbolje tistega za martini), ki je predhodno dobro ohlajen. Za dekoracijo dodamo tanke rezine zelenega jabolka. Na zdravje.

Opozorilo:
Ministrstvo za zdravje opozarja! Čezmerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

Katja Matko - Katja Matko

Priporočamo