VIDEO: Miha (Ljubezen po domače) razkril, da mu je uspelo osvojiti Vesnino srce!

VIDEO: Miha (Ljubezen po domače) razkril, da mu je uspelo osvojiti Vesnino srce! (foto: Promocijski material) Promocijski material
1. 7. 2018

Po tem, ko se je Vesnino srce v oddaji Ljubezen po domače ogrelo za Jožka Kmetiča, jo je le ta kaj kmalu zapustil. Vesna mu je sprva dala še nekaj časa, da vse skupaj v miru premisli in se morda le vrne nazaj v njen objem na njeno domačijo, a se je Jožko odločil drugače in se na Vesnino domačijo ni več vrnil.

Nastalo situacijo je izkoristil Miha Rebernak in tako končno pristal poleg Vesne. Že ob koncu oddaje je namreč povedal, da bo Vesno čakal in svojo besedo je tudi držal.

Morda pa je Vesnino srce poleg tega, da jo je Jožko zapustil, omehčalo tudi Mihovo recitiranje in prepevanje. Nenazadnje se je Miha opogumil in pred našo kamero samo zanjo odpel in ji tudi posveti pesem V dolini tihi, kar bi  - roko na srce - storila le peščica moških.

Kako se bo novo nastala ljubezenska zgodba razpletla si seveda ne upamo napovedati. A nekaj je gotovo, Miha je držal svojo besedo in počakal na Vesno. Obema želimo obilico lepih trenutkov in to, da bi njuna ljubezenska zveza trajala dlje, kot je trajala zveza med Vesno in Jožkom.

Besedilo: Aleš-Rod // Video: Aleš-Rod