VIDEO: Namesto Bojana Papeža (The Biggest Loser) bo na operacijo šel Robi Tašner

VIDEO: Namesto Bojana Papeža (The Biggest Loser) bo na operacijo šel Robi Tašner (foto: Promocijski material) Promocijski material
15. 3. 2018

Potem ko sta Bojan Papež, zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija, in dr. Krešimir Božikov, specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je zmagovalcu šova podarila darilni bon za kirurško preoblikovanje telesa, ugotovila, da Bojanu ne bo treba na operacijsko mizo, je Bojan nagrado podaril Robiju Tašnerju, prav tako udeležencu prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija.

Robi je med šovom izgubil 50 kilogramov, po drastičnem hujšanju pa mu je ostalo precej odvečne kože v predelu prsi in trebuha. Prvi zdravniški pregled je pokazal, da Robi za izboljšanje postave bolj kot odstranitev kože v predelu trebuha potrebuje korekcijo prsi.

»Pri korekciji moških prsi ali ginekomastiji odstranimo žlezno tkivo, ki je pod kožo, če je preveč kože, moramo odstraniti tudi to. V Robijevem primeru bo potrebno storiti oboje. Po posegu bo ostala manjša brazgotina, a rezultat bo bistveno boljši izgled prsi kot je zdaj,« poseg opisuje dr. Božikov.

Robi ima pred posegom, ki je predviden v mesecu maju, nekaj treme, vendar je odločen: »Sodelovanje v šovu mi je popolnoma spremenilo življenje. Prehranjujem se bolj zmerno, se predvsem veliko gibam, s čimer mi uspeva ohranjati normalno telesno težo. Pri tem bom vztrajal še naprej, saj se veliko bolje počutim, bolje sem sprejet tudi v družbi. Piko na i mojemu uspehu bo poseg, s katerim mi bo dr. Božikov odstranil in korigiral odvečno kožo na prsih. Potem bom res lahko zadovoljen s svojim izgledom.«