Video s kmetije: Opita Anita sede v naročje Mihu!

Video s kmetije: Opita Anita sede v naročje Mihu! (foto: Planet TV) Planet TV
16. 10. 2015

Potem, ko smo bili vsi skupaj priča odhodu obeh dvobojevalcev v kajžo, so si preostali tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek privoščili nekaj vina. Še posebej dobro razpoložena je bila Anita.

Tekmovalci so se po slovesu od Sebastijana in Fakija odločili, da nazdravijo z nekaj vina. Kmalu je bilo moč opaziti, da so spili nekoliko preveč. Zelo se je zabaval Franc, posebej dobro se je vino prijelo Anite, ki je povedala, da že dolgo ni pila. In ker je opita Anita rabila oporo, se je Mihu usedla v naročje, kar pa Mihe ni pretirano motilo, saj je bil njegov nos ravno na pravi višini.

Zarote, zdrahe in favoritiziranja

Za tiste, ki ste zamudili včerajšnjo oddajo, pa le še tole: takoj ko sta dvobojevalca odnesla svoje pete, so Anita, Niko in Maja že začela plesti novo zaroto. Znebili bi se Maruše in Fakija. Maja, Niko in Anita so prepričani, da bi v primeru Sebastijanovega poraza nova glava družine postal ali Niko ali Anita. V tem primeru trojica potrebuje še nekoga, ki bi se jim pridružil pri gospodi. Niko je razmišljal, da bi vzeli Bruna, s čimer se dekleti nista strinjali, zato so začeli razmišljati o Francu. Maja bi v primeru, da bo članica gospode, za svojo služabnico imenovala Marušo in v hecu dodala, da zato, ker dobro kuha.

Pa ostali? Franc je čustveno pozval Fakija, naj vendarle zmaga, večina hlapcev pa upa, da bo Sebastijan zmagovalec dvoboja v areni, saj je v tem tednu postal njihov neformalni vodja.

Razmišljalo se je tudi o alternativnih razpletih igre. Tako so Anita, Dominika in Barbara pa so na travniku pri opazovalnici še razpredale o tem, kako bi se igra obrnila, če bi Sebastijan odšel. Anita je prepričana, da bo v tem primeru glava bodisi Niko bodisi ona. To bi bila voda na mlin njihovemu načrtu, da se znebijo Maruše. Na ta način bi namreč z lahkoto Marušo postavile za prvo dvobojevalko.

Veselo na kmetiji!