VIDEO: S Tamaro Korošec in Renatom Lužarjem analiziramo letošnje udeležence oddaje Ljubezen po domače (1. del)

VIDEO: S Tamaro Korošec in Renatom Lužarjem analiziramo letošnje udeležence oddaje Ljubezen po domače (1. del) (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
28. 3. 2019

Je že res, da imajo vsake oči svojega malarja, a ko gre za udeležence najrazličnejših resničnostnih šovov, ki so se razmahnili v vsej svoji veličini tudi na sončni strani Alp, lahko najobjektivnejše mnenje o sodelujočih poda nekdo, ki je v tovrstnem šovu že sodeloval in zaradi tega dodobra pozna tudi dogajanje v ozadju celotne zadeve.

Tamara Korošec in Renato Lužar, ki sta v šovu Ljubezen po domače sodelovala v lanskoletni sezoni, sta privolila, da bosta z nami delila svoj pogled na »iskalce ljubezni« v letošnji sezoni oddaje Ljubezen po domače.

V seriji video posnetkov si bo moč ogledati, kaj o posameznih iskalcih ljubezni menita Tamara in Renato ter za koga menita, da bo morda v letošnji sezoni te oddaje našel ljubezen zase.

V prvem delu si lahko ogledate, kaj sta nam povedala o Tomažu Bizjaku in katera izmed deklet bo morda po njunem mnenju odgovarjala njegovim iskalnim kriterijem.

Aleš-Rod //  Foto&video: Aleš-Rod

Priporočamo