VIDEO: Sabina Mlakar je razkrila, kdo se je na Kmetiji najbolj bal Anne in njenih prijemov

VIDEO: Sabina Mlakar je razkrila, kdo se je na Kmetiji najbolj bal Anne in njenih prijemov (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
8. 12. 2018

Za večino tekmovalcev letošnje Kmetije se je tekmovanje že zaključilo, pred četverico super finalistov pa je še telefonsko glasovanje gledalcev in finalni dvoboj, ki bo odločil, kdo bo zmagovalec Kmetije 2018.

S Sabino Mlakar smo se pogovarjali o njenih vtisih iz letošnje Kmetije, o sotekmovalcih, dvoboju in tudi o tem, kateri tekmovalec se je najbolj bal Anninih "čiriba-čiribu" prijemov.

Sabina je bila letos bolj spoštovana s strani sotekmovalcev

V letošnji sezoni Kmetije je Sabina delovala bolj umirjeno kot v lanski, k temu naj bi prispevalo vedenje njenih sotekmovalcev, ki so bili letos do nje spoštljivejši.

Aneta je prikazana napačno

Sabina je tekom trajanja Kmetije najbolj vidno spremenila svoje stališče o Aneti. Čeprav je bila sprva do nje malce zadržana, predvsem zaradi govoric o Aneti, ki so krožile med tekmovalci Kmetije in se je ob prepiru Anete z Zdenko tudi postavila v bran Zdenki, je kasneje prestopila na nasprotni breg ter se s tem postavila ob bok Aneti in jo tudi zagovarjala.

Denisa je zelo strah

Denis ima po Sabininih besedah zelo močen strah pred dvoboji. Ko je sama stopila v areno ter se z njim pomerila, je bil Denisov strah zelo viden. Po njenih opažanjih se Denis zgolj dela močnega, a je še kako ranljiv.

Dvoboj z močnimi bolečinami

Ko se je Sabina v arena pomerila z Denisom ni želela pokazati, da ima močne bolečine v nogi. Da je z njeno nogo nekaj narobe, se je izkazalo šele kasneje, ko je šepajoče zapuščala areno.

Več informacij lahko izveste ob ogledu video posnetka, kjer je Sabina razkrila tudi to, kateri tekmovalec Kmetije se je najbolj bal Anninih sposobnosti oziroma po Sabininih besedah Anninih "čiriba-čiribu" prijemov.

Aleš-Rod  Foto&video: Aleš-Rod