VIDEO: Zakaj je Jože Mastnak v #Ljubezenpodomače Simono zamenjal z Anemari?

VIDEO: Zakaj je Jože Mastnak v #Ljubezenpodomače Simono zamenjal z Anemari? (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
23. 6. 2018

Jože Mastnak se je tekom oddaj Ljubezen po domače ljudem vtisnil v spomin tudi po značilnem umirjenem govoru. Pravi, da je ta način govora predvsem posledica njegove premišljenosti pri izražanju, saj ne želi nikogar po nepotrebnem prizadeti.

Življenje Jožetu ni prizanašalo

Že v rani mladosti je Jože po težki bolezni njegove matere ostal sam z očetom. Kasneje je kruta usoda hotela, da je za isto boleznijo obolel tudi oče. Jože je v težkih trenutkih dokazal svojo človečnost in skrbel za svojega bolnega in obnemoglega očeta do konca. Očetu je omogočil, da je svojo pot zaključil tam, kjer je vseskozi pridno delal in ustvarjal, doma.

Želi si otrok

Ko je ostal Jože brez očeta, se je posvetil delu na svoji domačiji in pridno opravljal vsa potrebna dela, ki jih na njegovi domačiji nikoli ne zmanjka. V oddaji Ljubezen po domače je uvidel možnost, da spozna svojo sorodno dušo ter ji ponudi toplino svojega doma, predvsem pa odpre pot do svojega srca in si z njo ustvari tudi družino.

Zamenjava izbranke tik pred koncem

Čeprav se je sprva Jože odločil in izbral Simono Zgonec, se je tik pred koncem premislil in raje odločil, da poskusi srečo z Anemari Klun.

Ali je bilo to dejanje preudarno ali ne, bo pokazal čas. Tako Simona kot Anemari sta energični ženski, ki sta svojo energičnost velikokrat pokazali tudi že v teku oddaje Ljubezen po domače. Jožetu seveda privoščimo, da bi sedaj le našel skupno pot s sebi primerno partnerko, ki mu ne bi po nepotrebnem oteževala življenja.

Srečno Jože!

Aleš-Rod

Video: Aleš-Rod