VIDEO: Zakaj sta Jean in Jerica sita šole?

VIDEO: Zakaj sta Jean in Jerica sita šole? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
10. 9. 2019

Voditelja Hitradia Antena Jean Frbežar in Jerica Zupan sta po slabem tednu že šole sita. Ne, radijca se nista vrnila nazaj v šolske klopi, temveč posnela nov Gverilski cover, priredbo trenutno največje svetovne glasbene uspešnice Senorita.

Pesem, ki je  števila ena na lestvicah po vsem svetu, je Jerico tako navdušila, da si jo je prepevala celo poletje. »Začela se je šola, zato smo aktualni. Na mojem Instagramu sem dobila veliko sporočil, da so učitelji že napovedali teste in spraševanja. Tale cover z naslovom Šole sita je torej tolažilna pesem za vse tiste, ki so že siti šole,« je povedala Jerica.

Voditeljema je visoko petje predstavljalo izziv, saj imata oba nižje, žametne glasove. »Jaz nisem imela problema, ker sem se prej našopal s helijem (smeh). Ni bilo najlažje, ker imam precej nižji glas. Ampak je šlo brez večjih problemov,« je dejal Jean, Jerica pa poudarila, da sta v dveh letih odpela že 43 coverjev in dobila tudi pevsko kilometrino. Težje pesmi ji predstavljajo izziv, zato izredno uživa v petju.

Ekipa Anteninega zajtrka je video pod režisersko taktirko Uroša Bitenca tokrat snemala pred OŠ Dravlje, kjer so bili prava atrakcija. »Ena od učiteljic je celo odprla okna in ustregla radovednežem, da so si učenci na kratko ogledali snemanje,« je v smehu povedal Jean.

»Otroci so nas prepoznali, pozdravljali in poudarili, da vedno komaj čakajo naše Gverilske coverje, ki izhajajo vsak drugi četrtek in imajo na socialnih omrežjih že 12 milijonov ogledov,« je dejala voditeljica, ki je med snemanjem poskrbela tudi za dozo smeha. »V kozarcu, kjer naj bi bil koktejl sem zmešala prašek za odvajanje vode, ker je bil take lepe rdeče barve. Cela ekipa se je smejala, ko sem to omenila,« je nagajivo dejala Jerica.