Video: Zmagovalka Kmetije je Adriana!

Ček je domov odnesla simpatična Adirana, ki si je zmago pošteno zaslužila. (foto: Planet TV printscreen) Planet TV printscreen
18. 12. 2016

Včeraj zvečer se je na Zaplani s tekmovalci in ustvarjalci šova Kmetija: nov začetek družil tudi delček našega uredništva in nazdravil skupaj z novo zmagovalko, Adriano Košenino.

Prva ženska zmagovalka Kmetije: nov začetek je končno tu! Kljub temu da je bil včerajšnji super finale izredno napet, je na koncu le slavilo t. i. 'levo krilo', h kateremu pa so sta v resnici nagibali tudi glavni voditeljici šova, Jasna Kuljaj in Špela Grošelj. 

Adriana se je v superfinalu pomerila z Zaro Ilić v treh dvobojih; spretnosti, v kateri je slavila Zara, v moči, ko je zmagala Adriana ter še v znanju, ki je tudi določil zmagovalko.

Zmagovalka, ki tik po zaključku oddaje še vedno ni dojela resničnostni trenutka, se je za zmago najbolj zahvalila občinstvu, na čelu z njeno sestro Suzano, ki je ves čas dvoboja vestno navijala za svojo najboljšo prijateljico.

Sicer pa včerajšnji finale ni bil je finale velike sreče. Prvo razočarani člen večera je bil brez dvoma Matjaž, ki v areni zaradi najmanjšega števila glasov gledalcev v resnici ni dobil priložnosti in se je moral od superfinala posloviti prvi. 

V prvem dvoboju spretnosti, v katerem sta se pomerila Matic in Adriana, pa se je poslovil še drugi predstavnik superfinalistov moškega spola, Matic.

Devetdeset dni Kmetije: nov začetek je torej za nami, šov se je z velikim finalom včeraj namreč zaključil v video posnetku pa si poglejte, kaj je vam, našim bralcem ob prihajajočih praznikih voščila voditeljica šova, Jasna Kuljaj.

Kmetija: nov začetek utrinki iz finala in voščilnica Jasna Kuljaj - Finalni utrinki finale šova Kmetija: nov začetek