Videti sta sanjsko! Vitka Marjetka Vovk v tej opravi povsem očarala svojega soproga!

23. 7. 2021
Deli
Videti sta sanjsko! Vitka Marjetka Vovk v tej opravi povsem očarala svojega soproga! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Zdi se, da je naša pevka in učiteljica glasbe iz leta v leto samo še lepša!

Marjetka Vovk ima po dveh nosečnostih fantastično postavo, ki pa ni taka sama od sebe. Med časom zaprtja dejavnosti zaradi pandemije koronavirusa se ji je nabralo nekaj kilogramov, ki se jih je nadvse uspešno znebila in zdi se, da je njena postava lepša kot kdaj koli prej.

S svojimi najbližjimi se počasi poslavljajo od morja, kot je zapisala na Instagramu in se pred objektiv postavila v družbi svojega soproga, glasbenika Raaya. Njeni oboževalci niso mogli spregledati dejtva, da je Marjetka videti čudovito! Izbrala je kombinezonček s kratkimi hlačami in širšim pasom v lepi, svetlo modri barvi, zraven pa je obula bele superge z zlatimi črtami. Odločila se je za malce močnejšo rdečo šminko, ki ji lepo pristoji in poudari njen širok nasmeh. V ozadju vidimo modro obarvana polkna in stopnice, tako da se je Marjetka res "zlila" z okolico.

Raay ne skriva ponosa na svojo postavno soprogo, s katero sta si privržena že kar lepo število let. Skupaj ustvarjata kot duoa Maraaya in vzgajata svoja sinova, nadobudnega Vida in Oskarja. Družinica se ima nadvse lepo in proste trenutke radi preživljajo skupaj, saj se tako še bolj povežejo in ustvarjajo nepozabne spomine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)