Vijolična obleka Ane Tavčar Pirkovič jemlje dih: V njej je izjemno mladostna in nadvse zapeljiva

Vijolična obleka Ane Tavčar Pirkovič jemlje dih: V njej je izjemno mladostna in nadvse zapeljiva (foto: Moj Fokus Lifestyle za AstraVita) Moj Fokus Lifestyle za AstraVita
7. 7. 2020

Priljubljena televizijska voditeljica dobro ve, kaj ji izjemno pristoji.

In zato zna tudi v prostem času, ko ji niso na voljo stilistke, ki ji sicer pomagajo najti prave obleke za pred kamero, izbrati oblačila, ki poudarijo njeno eleganco in lepoto.

Tokrat se je odločila za preprosto obleko v vijolični barvi s cvetličnim potiskom, ki pristoji njeni polti in svetlim lasem. Ana tudi v prostem času ne more brez knjig, kar ni nič čudnega, saj je doktorica znanosti in profesorica nemškega ter angleškega jezika.

Seveda je bila priprava doktorske naloge zahteven zalogaj, saj je bila Ana takrat že mamica. V enem od intervjujev (lahko si ga preberete tukaj) je pred časom dejala:

"Že od otroštva sem trmasta in tisto, kar rada počnem, vedno izpeljem do konca. Tuji jeziki so že dolgo moja ljubezen. V srednji šoli sem delala kot turistična vodnica, obvladala sem tuje jezike, zato sem jezikovne teste reševala še za svoje sošolce. (smeh) Študij jezikov me je vedno privlačil in name je učinkoval podobno kot narava, zame je bil ventil in me je zelo pomiril. S študijem sem nahranila dušo in uživala sem v študiju ob delu. Pred rojstvom prvega sina sem naredila vse izpite, zato sem imela čas za raziskovalno delo. Ko se je rodil drugi sin, pa sem nalogo že oddala. Tudi otroka sta opazila, da uživam v študiju. Zadnje leto pred zagovorom disertacije je bilo zelo naporno, ampak sem vse to izpeljala, saj nikakor nisem želela opustiti študija."