Viktorija Manzinni: Obsedena je z vampirji

Viktorija Manzinni (foto: Urška Košir, Playboy) Urška Košir, Playboy
Vir: Story
20. 6. 2011

Čeprav za lepotice, ki tako ali drugače zmagajo na tekmovanjih, velja stereotip, da so vse po vrsti enake, je Viktorija Manzinni, Playboyevo dekle leta 2011, zelo drugačna. Zelo!

Viktorija, ki je Playboy kot večina deklet, ki se pojavi na naslovnici najbolj brane moške revije pri nas, spoznala po naključju, je 27-letna lepotica, ki je sama zase že večkrat povedala, da obožuje veliko različnih stvari in da nikakor ne more mimo vampirjev.

Očaranost nad temi neživimi bitji, ki jih lepotica dojema povsem drugače kot večina žensk, jo je pripeljala tako daleč, da je ena od stvari, ki si jih želi, tudi ta, da bi nekoč, in verjemite, resnično verjame v to, srečala vsaj enega vampirja. “Privlačijo me njihova karizma, energija, moč in skrivnostnost,” pove Viktorija povsem resno in kaj hitro doda, da je to tudi razlog, da se je skoraj vsakič v zadnjih nekaj letih za pusta oblekla v seksi vampirko. “Noč ima pač svojo moč,” se smeji Viktorija, ki je, tega se zaveda tudi sama, s tem, ko je postala Playboyevo dekle leta 2011, stopila v čevlje številnih znanih lepotic, ki so do sedaj nosile ta laskavi naslov.

“Resda sem postala Playboyevo dekle leta, a verjamem, da bom povsem drugačna, predvsem od tistih, ki so bile na tem prestolu pred menoj. Ne bom lagala. Nina Osenar in Sanja Grohar mi nista ravno pravi vzornici. TV Tube zagotovo ne bom in ne bi vodila,” se skrivnostno nasmeje našemu vprašanju Viktorija, ki pravi, da bo čas pokazal, v čem se najbolj razlikuje od tistih lepotic, ki so pred njo že nosile naziv Playboyevega dekleta leta.

Viktorija Manzinni je že od nekdaj zapisana športu. Nekoč je plesala, v plesu tudi tekmovala, kasneje pa je spoznala skrivnosti zumba fitnesa, ki ga sedaj kot inštruktorica poučuje. “To je tudi skrivnost moje postave.

Številne ženske me sprašujejo, kako mi uspe biti tako fit in v formi. Jaz pa jim vedno odgovarjam, da niti slučajno ne pomislim na to, kaj jem, je pa res, da se ogromno gibam, da sem ves čas v pogonu in da ves čas delam. Zumba mi pomeni res veliko, od sprostitve do dela, je moj dan in moje življenje, tudi v prihodnosti pa so pred mano veliki načrti glede zumbe, ki jih bom vse po vrsti izpeljala,” je o sebi prepričana temnolaska, ki kljub obleganju nima fanta, pa tudi časa v življenju ne veliko, tako da ni čudno, da zaživi šele pozno zvečer in ponoči, ko se okoli nje že vse umiri.

“Je pa tako, da zato tudi spim rada malo dlje, saj to vseeno potrebujem. A to nikakor ne pomeni, da več kot polovico dneva prespim, nikakor. Zadnje tedne, odkar sem postala Playboyevo dekle leta, pa je sploh napeto. Spanca je zelo malo, a ravno dovolj, da lahko naredim vse,” je vesela novega izziva Viktorija, ki priznava, da je v trenutku, ko je izvedela, da je osvojila naziv Playboyevega dekleta leta, skoraj poskočila do stropa.

“Resnično sem bila vesela, dobila sem kurjo polt. Slikanje za Playboy mi je predstavljalo izziv v življenju, in ko sem ga opravila prvič, bilo je lani jeseni v Hotelu in Casinoju Kongo, sem bila res zadovoljna. Potem pa se je začel boj za Playboyevo dekle leta in seveda sem si kot vsaka samozavestna ženska zastavila cilj, da zmagam,” pove Viktorija, ki je cilj tudi dosegla in tako v življenju na svoj list doseženih uspehov zapisala še eno zmago.

“Vedno sem občudovala ženske v Playboyu, všeč so mi bile fotografije, vedno sem si želela, da bi tudi sama nekoč krasila naslovnico te revije. In ko je prišla priložnost, sem jo zgrabila, saj Playboy na najboljši način predstavlja žensko erotiko, seksapil in lepoto. Če sem bila navajena stati na odru, na plesišču v soju žarometov kot plesalka, sem se želela preizkusiti še pred fotoaparatom pomanjkljivo oblečena. Ker pravijo, da sem dovolj samozavestna, sem to tudi naredila. In res je tudi, da sem ponosna tako na svoj stas kot obraz, Playboyeva ekipa pa je tako profesionalna, da se mi resnično ni bilo težko sleči pred neznanimi ljudmi,” svojo izkušnjo, ki jo je popeljala na novo pot, opiše Viktorija.

Nove, vroče fotografije ponovno v Playboyu

Viktorija Manzinni je postala Playboyevo dekle leta konec prejšnjega meseca na uradni Playboyevi zabavi. Še pred tem pa je s Playboyevo ekipo naredila kup novih, vročih in predvsem seksi fotografij, ki jih boste lahko videli in opazovali v najnovejšem Playboyu.

“Fotografiranje je bilo enkratno, še boljše kot prvo, saj smo delali zunaj in imeli smo se zares odlično. O Playboyevi ekipi lahko povem samo najlepše in najboljše. Ekipa, ki je delala ob meni, z mano in za mene, je bila fantastična, vsi obvladajo svoje delo in dan je minil, kot bi mignil,” nam je zaupala Viktorija o svojem fotografiranju.

“Komaj čakam, da bom videla vse fotografije, saj vem, da smo delo opravili odlično, drugače sploh ne znamo,” se še zasmeji, ko se spomni dneva, ki bi ga marsikatero dekle lahko označilo za napornega, a Viktorija je vidno uživala v prav vsakem trenutku.

Napisal: Filip Kocijančič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story