Vili Resnik: "Na dopustu si želim anonimnosti!"

Za čas dopusta pa si resnično želim, da me nihče ne prepozna, da smo samo jaz in moja družina,« očetovsko razloži Vili Resnik. (foto: Avi Press) Avi Press
26. 6. 2017

Znani slovenski roker - Vili Resnik, dopust najraje preživlja »anonimno«, deloma pa tudi delovno.

»Med tednom doma skrbim za otroke. »Oče hotel«, zjutraj zajtrk, »poštimamo« po domu, čez dan pa v bazen, ki ga vsako leto postavim na vrtu. Vsaj dve uri plavam in poslušam glasbo. To je zame najboljši oddih. Rad pa seveda pogledam tudi kakšno dobro tekmo Tima Gajserja na Šport TV, ali pa navijam za druge športne discipline, ki jih na tej televiziji ne zmanjka, tudi take, ki so morda pri nas malo bolj »eksotične«. Za glavni dopust pa že 12 let hodimo na otok Pag, tja, kjer ni elektrike, tekoče vode, samo šotor in čista narava. Daleč od vsega tega ponorelega sveta, kjer me kljub dolgoletni karieri še vedno »cukajo« za rokave, želijo se slikati in hočejo avtograme,« pove Vili.

Značke: Vili Resnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri