Vili Resnik: Z obilno Tamaro na plaži

Vili Resnik in njegova Tamara (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
5. 9. 2011

Da je Vili še vedno priljubljen in prepoznaven, priča tudi to, da smo prejšnji teden prejeli fotografije njega in družine od kar dveh amaterskih paparacev! Na Krku je bil tako Vili zagotovo največkrat fotografiran znani Slovenec.

Najprej je bil pevec opažen v mestu Punat na Krku. Tam je tudi več dni počitnikoval s svojo družino, ženo in hčerkico. Paparac nam je povedal: »Imam slike Vilija Resnika, razkrivajo pa tudi njegovo ženo, ki je kar obilne postave – bolj kot Nuška Drašček v zadnji reviji Nove!« Seveda so nas fotografije zanimale, še isti dan pa smo prejeli tudi zajetno število slik, tokrat iz mesta Klimn na Krku, kjer je bila družina očitno le na izletu, a so si tudi privoščili kopanje v morju. Tudi tu so jih opazili slovenski turisti in pritiskali na sprožilec.

Razkril njegovo drago

Čeprav se Vili sam zelo rad pojavi v kakšni reviji in nima dlake na jeziku, pa svoje drage Tamare (s prvo ženo Mojco, s katero ima Vili dva otroka' Saro in Tima, sta že več let ločena) do zdaj še ni pokazal. Vemo le, da živita v Šempasu pri Novi Gorici in da je 13 let mlajša. Tudi zato so nas fotografije s plaže toliko bolj pritegnile.

Več v reviji Nova.

Priporočamo