Vita (Bar): "Ko sem ga prvič videla, sem rekla, da bo moj!"

Vir: Story
28. 5. 2015

Če smo se še pred kratkim spraševali, kdo je srčni izbranec barovke Vite Udovič, smo naposled le našli odgovor. Prejšnji teden je v Novi namreč namignila, da jo na Obalo vleče prav poseben fant, Story pa je pri Viti preveril govorice, ali je njen novi izbranec primorski košarkar Jure Besedić.

Pred le nekaj dnevi so se v medijih pojavile govorice o tem, da ima Dolenjka Vita novega fanta. Najprej se je namigovalo, da simpatijo goji do Damjana Brajka, potem pa so se pojavile govorice, da si naklonjenost delita z zmagovalcem oddaje Kmetija: nov začetek Denisom Toplak. Prav zaradi številnih govoric se je Vita odločila spregovoriti o resnici, ki jo je le tri dni po odhodu iz Bara predstavila njenemu sanjskemu moškemu.

"Moj novi izbranec je košarkar, ti pa so mi všeč od nekdaj. Vedno so mi bili všeč visoki dominantni moški z uspešno kariero, ki vedo, kaj hočejo," je novo ljubezensko zgodbo odprla Vita in dodala, da so namigovanja o selitvi na Obalo osnovana tudi na podlagi novega izbranca. "Jure igra za KK Portorož, že večkrat sem bila pri njem in tudi on je bil že pri meni v Novem mestu," pojasnjuje Vita, ki obenem priznava, da je tokrat prvič v zvezi z mlajšim moškim.

"Je eno leto mlajši, prvič pa sem ga videla v Baru, ko je nekajkrat prišel z Denisom, saj sta stara prijatelja. Že prvič, ko sem ga videla, sem rekla, da bo moj," pravi Vita. In čeprav njuna zveza traja komaj dober mesec, je Vita prepričana, da bo trajala dolgo. "Rečem lahko, da je moški mojih sanj. Res uživava skupaj in veva, da bo to trajalo dolgo, ni le neka poletna romanca," s posebno iskro v očeh pojasnjuje Vita, ki se boji le, da bi Jureta kariera odpeljala v tujino.

"Ampak tudi to ni nič takšnega, ker bi šla z njim," v smehu dodaja svetlolaska, ki si v kratkem želi na Obali poiskati redno službo. Sicer je Vita že v šovu dokazala, da pri moških vzbudi veliko zanimanja, tokrat pa nam je priznala, da sta novega izbranca prepričali njena simpatičnost in privlačnost, Jure pa naj bi ji rekel, da hitro zleze pod kožo. Golobčka sta očitno zelo zaljubljena, saj se v kratkem odpravljata tudi na skupne počitnice. "Dobila sem zeleno luč, da lahko načrtujem skupni dopust. Zagotovo bova 10 dni nekje uživala in si privoščila čas zase," še dodaja Vita, ki bo nekdanje sotekmovalce ponovno srečala v finalni oddaji šova Bar 13. junija.

Napisala Kaja Milanič

Fotografije Klemen Korenjak, Primož Predalič, osebni arhiv

Značke: Vita Udovič

Nova Story že v prodaji

Story