Vita, Suzana in Ivona (Bar) na seksi fotografiranju

Ivona in Suzana si delita 
skupno točko – Reneja, saj 
je obe navdušil za ponovni 
vstop v fitnes. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 4. 2015

Nov teden je v vsakdan barovcev prinesel novo tedensko nalogo. Tokrat so gledalci Vito, Ivono in Suzano postavili pred objektiv Novinega fotografa Primoža Predaliča, ki je posnel preobrazbe v zapeljive modele. O njihovem najbolj zapeljivem delu telesa in načrtih za prihodnost v revijah za moške smo izvedeli v ekskluzivnem pogovoru, ki je pospremil snemanje oddaje Bar.

Seksi barovki Suzana in Ivona sta se na snemanju sprostili in se v smehu poigrali tudi z različnimi rekviziti.
Ivona priznava, da zunaj šova svojemu videzu ne posveča toliko pozornosti, saj navadno ne nosi niti ličil.
Suzana meni, da so njen atribut pri moških oči in ritka.
Vita se je izognila fotografiranju v kopalkah, a je tudi pokazala svoje ženske čare.

Čeprav je bila med tremi začetnica v tovrstnem poziranju le Ivona, so dekleta fotografa prepričala z zapeljivimi pozami, ki spominjajo na fotografije iz moških revij. Prav o teh je bilo na snemanju govora, ko je na zapeljivo fotografiranje zunaj šova beseda nanesla v pogovoru z Ivono, ki tovrstni ponudbi ne bi nasprotovala.

"Nikoli si nisem predstavljala, da bi kdaj lahko dobila takšno ponudbo. Danes sem pravzaprav prvič na slikanju," je povedala, v prihodnosti pa si sicer želi povečati prsi. Ivona je v preteklosti že priznala, da bi nagrado v primeru zmage v šovu deloma namenila povečavi prsi. Za poseg je celo že začela varčevati denar, saj je, kot pravi, za operacijo zbrala že skoraj vse informacije, operirala pa se bo v Sloveniji. Kljub temu 20-letna Ivona meni, da moške ne privlači le njen videz, ampak njena komunikativnost. "Vsi moji bivši fantje so me imeli tako za najboljšo prijateljico kot tudi za dekle," je še priznala.

Nasprotno kot Ivona pa fotografskemu objektivu ni tuja Prekmurka Suzana, ki tovrstno zapeljivo fotografiranje podpira. "Vem, da imam v sebi pravi seksapil. Ljudje mi velikokrat rečejo, naj grem za Playboyevo dekle, ampak za zdaj še nisem razmišljala o tem," je povedala Suzana in dodala, da se trenutno za to ne bi odločila tudi zaradi slabe forme. "Ko pridem ven, grem takoj v fitnes," pravi in upa, da si bo nove izkušnje v fitnesu po njenem odhodu iz šova delila tudi z Renejem. "O fitnesu sem veliko izvedela že od mojega bivšega fanta, tako da sem tudi sama kar precej podučena o tem," je povedala Suzana in dodala, da kot lastnica licence za tekmovanja za miss bikini svojim 'bikinkam' predstavlja vzor. "Kot mati 'bikink' je dobro, da sem v formi," je še dodala.

Kot tretja se je fotografskemu objektivu nastavila svetlolasa Vita, ki se je v zapeljivih, a ne tako nagajivih pozah v nasprotju s svojima sotekmovalka ne poigrava z mislijo o čem več kot le tovrstnem slikanju. "Nikoli ne bi pokazala svojega golega telesa vsej Sloveniji. To je samo za dva, to je intimno," je povedala Vita, ki se je užitkom poziranja pred fotografom v preteklosti že prepustila.

Kaja Milanič