Vlado Kreslin poskrbel za to, da je kar krepko završalo, tole pravi o svojem očetu ...

2. 2. 2024
Deli
Vlado Kreslin poskrbel za to, da je kar krepko završalo, tole pravi o svojem očetu ... (foto: Jesse Štefane)
Jesse Štefane

Gospod je še kako vitalen in nedavno je dopolnil častitljivih 96 let.

Naš glasbenik Vlado Kreslin ima veliko razlogov za ponos - in tega se sam tudi zaveda. Kljub zavidljivim uspehom ostaja z obema nogama na tleh in številni oboževalci ga spoštujejo tudi zaradi tega. Nikoli ni skrival dejstva, da je s svojo družino zelo povezan - še posebej z očetom.

Njegov oče Milan Kreslin, ki ga kličejo Pubi, je nedavno praznoval visok življenjski jubilej. Dopolnil je namreč 96 let, ob tej priložnosti pa je Vlado na svojem Facebook profilu objavil očetovo fotografijo (na njej stoji na odru, pred občinstvom) in zapisal: "Moj oče, Milan Kreslin-Pubi praznuje danes 96 let." Naj dodamo, da je oče Milan še lani skupaj s svojim sinom stal na odru.

Po objavi fotografije so se oboževalci takoj odzvali in čestitke so začele naravnost deževati, v samo nekaj urah je fotografija zbrala več tisoč všečkov in veliko lepih komentarjev. 

"Bravo," "Iskrene čestitke," "Kdor poje ne misli slabo in širi pozitivno energijo med ljudi, ki mu to energijo tudi vračajo," "Čestitke ata Kreslin in pohvalno sinu, da mu izkazuješ spoštovanje, ljubezen in prijaznost..." se glasijo besede, ki so jih Vladovemu očetu namenili oboževalci.

Gospoda Milana leta očitno niti malo ne ovirajo - lani decembra je skupaj z Vladom nastopil na tradicionalnem koncertu v Cankarjevem domu v Ljubljani in požel ovacije. Je član znamenite Beltinške bande, leta 2018 pa je izdal tudi prvi samostojni album. Takrat je imel 90 let, tako da je postal najstarejši avtor samostojnega albuma v naši državi.

Prepričani smo, da je svoj rojstni dan preživel v družbi ljudi, ki mu pomenijo največ, ter da so se vsi skupaj znali po prekmursko poveseliti - ob dobri hrani, kozarčku rujnega in seveda ob nepogrešljivi glasbi.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ