Vlasta in Matej (Kmetija): Ekskluzivne fotografije s poroke!

Vir: Lea
28. 12. 2011

Slavni kmetje se še niso nehali družiti in so postali pravi prijatelji, še več, dva med njimi sta se pred kratkim tudi poročila!

Zmagovalec resničnostnega šova in zdaj lastnik kmetije Matej Drečnik je držal obljubo in se oženil z Vlasto Plavšner, svojo veliko tekmico!

Dogovor o njuni poroki se je vlekel že dolgo, od Matejevega prvega izpada iz kmetije – takrat je rekel, da se bo, ko bo prišel nazaj na kmetijo (česar pa ni mogel vedeti, le želel si je, saj je vedel, da scenaristi šov kdaj še dodatno začinijo prav s povratniki in s tem dosežejo ali večjo gledanost ali razburjenje med udeleženci šova), oženil z Vlasto, in res se je!

Pobudnica za celotno zadevo je bila seveda domačinka Tina, tudi udeleženka resničnostnega šova (saj veste, tista, ki je imela v preteklosti težave z drogo).

Cena poroke

Viteška dvorana Posavskega muzeja Brežice je eden izmed najlepših in najbolj prestižnih prostorov, ki jih Slovenija lahko nameni za poroke, in temu primerna je tudi cena.

Za najem dvorane boste odšteli 417 evrov. Viteška dvorana Posavskega muzeja Brežice je največji prostor na Slovenskem, pofreskan s posvetno tematiko v baročnem slogu.

Je dovolj akustična in mladoporočenca bosta lahko dahnila svoj da, ki ga bo slišalo vseh 280 svatov, kolikor jih je lahko v dvorani.

Poroki sledi ločitev?

Več v reviji Lea

Priporočamo