Vnuk Rosvite Pesek je že tako velik, njegov nasmeh očara prav vsakega!

Vnuk Rosvite Pesek je že tako velik, njegov nasmeh očara prav vsakega! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
24. 2. 2022

Mali Mateo je že pravi korenjaček in njegova babica je nadvse ponosna!

Rosvita Pesek se je konec novembra razveselila nove življenjske vloge - njen sin Filip Pesek je prvič postal očka, saj sta z ženo Nastjo dobila sinčka, ki je zdaj že pravi mali lepotec.

Preberite še: Tanja Žagar spet sama, a ostajajo v prijateljskih odnosih, to je vse kar vemo

Ponosna mamica občasno objavi kakšen lep utrinek iz njihovega družinskega življenja in videti je, kako lepo malček napreduje. Zdaj je že zrasel in videti je, da ima svetle lase, prav tako kot njegova mama in babica. Sicer je težko povedati, komu je bolj podoben, a tudi to se bo sčasoma pokazalo.

Do takrat pa bodo Nastja, Filip in Mateo na vso moč uživali - očka je že pokazal, da svoji soprogi ves čas stoji ob strani in zelo rad skrbi za svojega sina, babica Rosvita pa ga zagotovo na vso moč razvaja.

"Tale otroški stolček imamo šele nekaj dni, ampak lahko že rečem, da je pravi "lifesaver". Končno lahko pojem zajtrk in večerjo brez Matea v naročju, na hitro kaj skuham in pospravim. Mateo namreč v njem zelo uživa. Vedno ga imam obrnjenega proti sebi ali Filipu, da se lahko pogovarjava z njim ter mu razlagava, kaj počneva," je ob lepem prizoru zapisala mlada mamica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)