Voditelj je namesto manekenk polagal mišičnjake

Voditelj je namesto manekenk polagal mišičnjake (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 9. 2019

Voditeljema Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena, Jeanu Frbežarju in Jerici Zupan, vsako jutro med šesto in deseto uro družbo dela vajenec Matic Herceg.  Trojica z dobro glasbo, svežo energijo in hudomušnimi domislicami zabava poslušalce na poti v šolo in službo.

In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Glede na to, da je Matic še vajenec, ga Jean in Jerica redno postavljata pred različne zanimive izzive in tako testirata njegovo zagnanost ter delovno vnemo. Da bi se kot vajenec čim bolje odrezal, je roko porinil v posodo polno ribiških črvov, spil sumljivo tekočino, ki se je izkazala za navadno vodo, ter se pred kratkim, pomeril z mišičnjaki.

V studio so namreč prišli trije hokejisti HK Olimpija in ga izzvali na polagaje rok. »Naj najprej povem, da sem pričakoval, da bom polagal manekenke (smeh), nato pa so v studio prišli trije športniki. Suvereno sem se boril, napel sem vse moči in mišice,« je povedal utrujeni Matic. V videoposnetku si poglejte kdo je bil v polaganju rok bolj uspešen, Matic ali hokejisti Žiga Pešut, Anže Ropret in Žan Jezovšek.