Voditelj POP TV-ja navdušil s svojo podobo in pokazal, kako se v studiu bori proti vročini, nasmejali se boste

Voditelj POP TV-ja navdušil s svojo podobo in pokazal, kako se v studiu bori proti vročini, nasmejali se boste (foto: POP TV) POP TV
1. 7. 2021

Priljubljen televizijski novinar in voditelj na POP TV-ju je pri svojem delu nadvse profesionalen in resen.

A Jani Muhič ima tudi zabavno plat in odličen smisel za humor, kar dobro vedo tisti, ki ga osebno poznejo. Včasih njegova humorna plat pokuka na plano tudi v službi, ki jo opravlja odgovorno, profesionalno in odlično.

To so pokazali na družbenem omrežju sodelavci oddaje 24ur - objavili so namreč posnetek, s katerega je razvidno, kako Jani poskrbi za to, da mu med delom ni preveč vroče - žarometi in kamere naredijo svoje, pred njimi ni nič kaj prijetno. Ker ga kamera snema do pasu, tisto, kar je pod mizo, ostane skrito. No, Jani se je kar dobro znašel, saj si je oblekel poletne kratke hlače.

"Medtem pa v našem studiu 😁 here we go again 😂🙈 @jani.muhic, kot že pretekla poletja, spet samo v kratkih hlačah - nad voditeljski mizo pa srajca, kravata in jakna, kot se to spodobi 😜 Jani, legenda. Vsem nam je pač vroče, mar ne?! 🤗🌡️," so zapisali ob prizoru, ki je - sodeč po odzivih - nasmejal številne. Med nimi tudi POP TV-jevo vremenarko Jano Morelj, ki je iskreno zapisala, da ji je ta prizor polepšal dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)