Voditelja Radia Ekspres sta Karla Erjavca pogostila s torto

Voditelja Radia Ekspres sta Karla Erjavca pogostila s torto (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
26. 1. 2017

Voditelja na Radiu Ekspres sta zunanjemu ministru Karlu Erjavcu dostavila tisto, kar mu je britanski zunanji minister Boris Johnson obljubil, a obljubo pozneje očitno požrl.

Zunanji minister Karl Erjavec se je v sredo, 11. januarja, srečal z britanskim kolegom Borisom Johnsonom. Ta je Ljubljano obiskal v okviru obeležitve 25. obletnice britanskega priznanja Slovenije in svojim gostiteljem v znak spoštovanja obljubil tudi posladek, torto. A posladka očitno ni bilo, "torte po zadnjih informacijah ni", je v sredo popoldne novinarjem razočarano pojasnil Erjavec.

Nič za to, za slajši zaključek tedna sta poskrbela jutranja voditelja na Radiu Ekspres Saša Zadnik in Grega Murn. Karlu Erjavcu sta namenila posebno torto s posvetilom in mu jo želela osebno predati. "Jaz to razumem. Tudi moja hči bi bila zelo razočarana, če bi jih obljubila liziko, a ji je potem ne bi kupila," je pred zunanjim ministrstvom povedala Saša. Na ministrstvu so voditeljski par toplo sprejeli. Karl Erjavec torte sam osebno ni prevzel, so pa jo prijazni zaposleni na Mladiki in obljubili, da bo prišla v prave roke.