Voditeljica Lea Mederal opozorila na težavo, s katero se srečujejo starši bolnih otrok

Voditeljica Lea Mederal opozorila na težavo, s katero se srečujejo starši bolnih otrok (foto: Maja Dodič) Maja Dodič
4. 12. 2020

Upa, da bo prišlo do sprememb.

Postavna televizijka Lea Mederal je pred kratkim postala mamica, saj je septembra povila sinčka Julijana. Že ob rojstvu pa je imel njen malček težave, saj so ga po porodu morali odpeljati na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem, a se je vse dobro končalo.

Zdaj pa je s sinkom znova pristala v bolnišnici, na srečo samo za eno noč. Ob tem pa je sklenila, da bo javnost seznanila s tem, na kakšne razmere je naletela na Pediatrični kliniki. Za kaj gre? Na svojem Facebook profilu je objavila sliko in sledeč zapis:

"Takšen raztegljiv stol dobiš, ko prideš z otrokom prespati na pulmo oddelek na Pediatrični kliniki. Presenečena in razočarana! Sama sem na takšnem ležišču hvala bogu spala le eno noč ... Kaj pa starši, ki na takšnem stolu spijo tudi po več tednov!?," se sprašuje Lea in dodaja: "Meni to ni normalno, res ne." Dodala je še, da so ji o tej težavi pisale mnoge mamice, ki so na takem ležišču prenočevale tudi med nosečnostjo.

Na koncu se ni pozabila zahvaliti zdravstvenemu osebju, saj je zapisala: "Poklon in pohvale vsem sestram na pulmo oddelku Angeli ste, ki bi morali biti za svoje delo dosti bolj cenjeni in plačani."

 

Takšen raztegljiv stol dobiš, ko prideš z otrokom prespat na na pulmo oddelek na Pediatrični kliniki😕. Presenečena in...

Posted by Lea Mederal on Wednesday, 2 December 2020

Priporočamo