Voditeljica Nataša Markovič iskreno o svoji ljubezenski pravljici, njena zgodba vam bo stopila srce

Voditeljica Nataša Markovič iskreno o svoji ljubezenski pravljici, njena zgodba vam bo stopila srce (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
23. 2. 2021

Voditeljica in novinarka Nataša Markovič še nikoli tako iskreno o svojem srčnem izbrancu, ki je za njo enostavno zlat.

"Na začetku z moje strani ni bilo nobene posebne iskre, pač pa sva se začela družiti in postala prijatelja. Skupaj sva preživljala dneve, skupaj sva šla na morje in potem je prijateljstvo preraslo v romanco. Nikoli nisva imela veliko načrtov, pravzaprav sem ga vzljubila zato, ker je bil spontan, ker me je zabaval in ni dušil z vprašanji, kaj sva, kaj bo z nama.

Tako je mineval čas, midva pa sva pisala vsako leto zgodbo več. In postala nerazdružljiva. Vedno sem vedela, da bi šel zame ali z mano na konec sveta, če bi bilo to potrebno. In ta občutek je zame še danes najpomembnejši.

Imeti ob sebi nekoga, ki te dopolnjuje, ki te ne najeda in je preprost. Nima egoističnih vzgibov, vedno smo v njegovih mislih mi kot družina. Neprecenljivo je imeti ob sebi osebo, s katero rasteš in s katero te lahko zaprejo za nešteto epidemij, pa se hecaš in zabavaš.

Še danes z menoj ravna gentlemansko kot pred dvajsetimi leti, prinese mi rože, zmasira me po naporni službi ... In prav želim biti popolna žena, ker je on tako zlat.

Sva nepremagljiv dvojec, in če bi še enkrat izbirala, bi si želela srečati njega. Če bi me hotel, seveda."

Vir: Zvezde Lady

Priporočamo