Voditeljica Nuša Lesar je na božični večer praznovala 30. rojstni dan

“V resnici se kot včeraj spomnim družinskih silvestrskih večerov, ko sem kot otrok pripravila zabavni program.” (foto: Dejan Nikolič, Goran Antley, Primož Predalič) Dejan Nikolič, Goran Antley, Primož Predalič
Vir: Story
5. 1. 2017

Če njen obraz že tako ali tako čez leto le redko ujamemo brez nasmeha, je december tisti mesec, ko je to nemogoče. Nuša Lesar je zaljubljena v praznično vzdušje, a ima za nasmeške še en razlog več.

Čeprav za prihajajoč zaključek leta voditeljica nima posebnih načrtov, bi se strinjala z rekom, da se najboljše stvari zgodijo takrat, ko najmanj pričakuješ. "Tudi pri meni bo letos spet vse zadnjo minuto. Vem le, da bom praznike preživela v krogu družine in prijateljev," nam je povedala Nuša in dodala, da je to tudi vse, kar je pomembno. Nušo na božične večere v družinskem krogu sicer vežejo sami lepi spomini, za kar pa se ne gre zahvaliti le božičnim darilom, temveč tudi posebni priložnosti, ki jo Nuša praznuje na ta pravljični večer. "Ko sem bila mlajša in sem še živela s starši, smo skupaj postavljali jelko na moj rojstni dan, ki je na božični večer. Z leti je ta tradicija sicer malo zamrla, ampak mislim, da jo bomo ponovno obudili, ko bom imela svoje otroke," nam je namreč zaupala temnolaska in dodala, da v njihovi družini sicer velja, da se vsi tako na božič kot tudi za novo leto zberejo pri starših, ko praznike proslavijo ob večerji in zabavnem programu.

"Kot včeraj se spomnim družinskih silvestrskih večerov, ko sem kot otrok pripravila zabavni program," se je namreč spomnila voditeljica in dodala, da na večeru ni manjkalo posebnih prazničnih kostumov, plesnih točk, nagovorov in podobnih zabavnih vložkov. "Kar se mene tiče, sem že takrat vodila svojo oddajo," je v smehu še dodala voditeljica, ki bo letos praznovala okroglo tridesetletnico.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Dejan Nikolič, Goran Antley, Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story01/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 01/2017

Story 01/2017, od 29. 12. 2016